День батька 2021: зворушливі фото зіркових татусів з дітьми (Влад Яма, Юрій Горбунов, Потап, МONATIK)

Фото зірок з дітьми до Дня батька
Pexels/Pixabay

Зіркові татусі до Дня батька замилували фото зі своїми дітьми.

Поділитися:

День батька – це щорічне свято на честь татусів, яке в Україні святкують в третю неділю червня. Сьогодні 1+1 поділиться з вами зворушливими фотографіями українських зіркових батьків зі своїми дітьми.

Олександр Пономарьов

Олександр Пономарьов – український співак, композитор та народний артист України. В 2011-13, 2015 роках був тренером вокального шоу «Голос країни». Олександр має двох дітей: старшу доньку від першого шлюбу Женю та молодшого сина Олександра від другого шлюбу. В своєму Instagram співак активно ділиться яскравими фотографіями зі свят.

пономарьов діти

Сергій Бабкін

Сергій Бабкін – музикант, актор, автор та виконавець власних пісень. Тренер 7-8 сезонів вокального шоу «Голос країни» та учасник 5-го сезону «Танці з зірками». Батько трьох дітей: дочки Веселини та синів Артура та Єлисея. В своєму Instagram тато ділиться милими фотографіями з відпочинку зі своїми дітьми та робить влучні підписи:

Твоя дитина – це Ти! Ти – це твоя дитина!!!

бабкін діти

Влад Яма

Влад Яма – танцюрист та суддя шоу «Танці з зірками», ведучий шоу «Твій день». В соціальних мережах під фотографією з сином Леоном батько пише:

Моя улюблена людина.

влад яма діти

Юрій Горбунов

Юрій Горбунов – український телеведучий, актор, шоумен та заслужений артист України. Веде такі шоу, як «Голос країни», «Голос. Діти» та «Танці з зірками». У шлюбі з ведучою «Світського життя» Катериною Осадчею виховує сина Івана. Наразі подружжя вдруге очікує на поповнення.

Так Юрій вітав на власній Instagram-сторінці з Міжнародним днем захисту дітей:

З Міжнародним днем захисту дітей! Що може бути в житті дорожчим, ніж наші кровинки!!! Поки вони малі-ми їх захищаємо!Потім вони виростуть і захистять нас! Сподіваємось.

горбунов діти

Юрій Ткач

Юрій Ткач – український комік, телеактор та учасник шоу «Танці з зірками» та «Ліга сміху». Має донечку Лізу. Цього року Ліза йде до школи. Батько висловив своє здивування плинності часу на своїй сторінці в Instagram:

В цьому році вже в перший клас!!!

ткач діти

Потап

Олексій Потапенко – продюсер, автор, виконавець пісень та тренер вокального шоу «Голос країни». Має сина Андрія від першого шлюбу з Іриною Горовою. В своєму Instagram пише:

Наші маленькі діти – це все, що в нас є.

потап діти

МONATIK

Дмитро Монатик – співак, танцюрист, автор пісень та суддя танцювального шоу «Танці з зірками». Має двох синів: Платона та Даниїла. Нещодавно Монатик виклав зворушливі фото з синами з студії звукозапису. Подивитись ці атмосферні фотографії можна на особистій сторінці співака в Instagram.

монатік діти

монатік діти

Сергій Танчинець

Сергій Танчинець – український співак, продюсер гурту «Без Обмежень» та заслужений артист України. Виховує сина Лук’яна та дочку Анастасію. В своєму Instagram зробив милий допис, де їсть морозиво з сином та підписав:

Досвятковуємо День Мойозьва.

танчинець діти

Тімур Мірошниченко

Тімур Мірошниченко – коментатор української трансляції "Євробачення" та ведучий денного шоу «Твій день». Має чарівну донечку Мію, якій нещодавно виповнилося 3 роки, та півторарічного синочка Марка. У своєму Instagram ведучий виклав чуттєве фото з сином та підписав:

Для мене травень завжди десь такий: з посмішками на обличчях, палаючими очима і наповнений любов’ю!

мірошніченко діти

Євген Кошовий

Завершає нашу добірку Євген Кошовий – шоумен, ведучий «Ліги Сміху» та комічний актор. Разом з дружиною виховує двох доньок Варвару та Серафиму. Ще в січні, коли вітав одну зі своїх доньок, Євген писав:

Люблю та пишаюсь.

кошовий діти

Фото: соцмережі зірок

Новини по темі