Ти точно не наречена? Що не можна вдягати на весілля гостям

Що не можна одягати гостям на весільну церемонію | 1+1 |
Фото: gettyimages.com

Не варто!

Поділитися:

У виборі вбрання на весільну церемонію завжди легше запам’ятати, на що не варто звертати увагу, аніж навпаки. Перевір, чи вподобаної тобою сукні нема в нашому шорт-листі весільних табу.

СУКНЯ БІЛА

Якщо ти не екс-дружина Потапа або ж мова не про весілля в білосніжній гамі – від цього кольору краще відмовитися. Кремовий, айворі чи шампань – будь-який натяк на білий колір вважатимуть провокацією.

BACK TO BLACK

Керрі Бредшоу з серіалу «Секс і місто» сказала, що є тільки два випадки, коли годиться з’являтися вдень у чорній сукні. Перший – коли під ранок повертаєшся з вечірки, другий – похорон. Вишуканий, стриманий, красномовний і... тотально невесільний чорний може бути улюбленим. Але краще притримай свою little black dress для іншого заходу.

ЗАЙВА ПОМПЕЗНІСТЬ

Рукава-волани та шифонові хвилі – якщо мрієш одягнути випускну сукню ще один раз, краще придивитися до тематичних вечірок. Для весільної церемонії радимо обрати щось більш сучасне та практичне.

СПОКУСА

Нам можуть пробачити надмірну консервативність у виборі вбрання, але не відвертість. Якщо молоді не згадували про морську прогулянку чи гавайський вінок, краще надати перевагу більш стриманому варіанту сукні. Інакше ризикуєш познайомитися з усіма друзями нареченого.

Читай також інші матеріали на тему весілля:

  1. Весільний сезон: 6 цікавих образів для гостей святкової церемонії
  2. 10 ідей весільного манікюру, який пасуватиме до твоєї обручки
  3. ТОП-7 трендів весільної моди 2019, про які тобі потрібно знати
Новини по темі