Тімур Мірошниченко поділився враженнями від цьогорічного міжнародного конкурсу і назвав своїх фаворитів

Тімур Мірошниченко розповів, що найбільше вразило його у цьогорічному шоу та назвав своїх фаворитів окрім Kalush Orchestra.
Єлизавета Серватинська/Суспільне

Ведучий розповів, які країни його вразили, окрім України, а також що найбільш захопило у шоу.

Поділитися:

Незмінний коментатор "Євробачення" та ведучий 1+1 Тімур Мірошниченко розповів, що найбільше вразило його у цьогорічному шоу та назвав своїх фаворитів окрім Kalush Orchestra.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ця перемога цілком і повністю присвячується Збройним силам України", — Тімур Мірошниченко прокоментував перемогу Kalush Orchestra у "Євробаченні-2022"

Тімур Мірошниченко розповів про своїх цьогорічних фаворитів на Євробаченні:

«Всі ті, хто опинився одразу за Калушем, це все були артисти, які теж були гідні здобути перемогу. Це і Сем Райдер з Британії, і Чанел з Іспанії, і Корнелія Джейкобс зі Швеції. Особисто мені до глибини душі припала португалка Маро та гречанка Аманда Тенфьорд. Це мій власний топ цього року. І всі вони опинилися на верхівці турнірної таблиці».

Гортайте галерею з учасниками-фаворитами Тімура Мірошниченко:

Також він розповів, що найбільше цьогоріч його вразили організація, режисура, сценографія конкурсу та витончені та водночас глибокі моменти, які були закладені в шоу:

Для творців Євробачення цьогорічний конкурс був теж викликом: їм було складно удавати, що на континенті немає війни. Але було б безглуздо, якби були пісні, танці, всі веселяться і не звертають уваги на те, що відбувається у них під боком. Тому все це потрібно було дуже обережно, дуже акуратно закладати, зберігаючи свої цінності. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий 1+1 Тімур Мірошниченко розплакався, коментуючи перемогу гурту Kalush Orchestra на Євробаченні 2022

Нагадаємо, що Тімур Мірошниченко є незмінним коментатором "Євробачення" — вже 17 років поспіль ведучий 1+1 коментує виступи учасників у прямому ефірі. Цьогоріч Тімурові довелося коментувати з бомбосховища, зважаючи на правила безпеки через війну росії в Україні. Ведучий вважає, що після перемоги України над росією буде дуже багато охочих відвідати нашу країну, тому Україна цілком готова приймати "Євробачення" наступного року.

Тімур Мірошниченко розповів, чим для нього особливий цьогорічний конкурс Євробачення. Дивіться сюжет:

Новини по темі