Топ-3 ефективні техніки здійснення бажань

Найкращі техніки здійснення мрій
Unsplash

Для тих, хто не довіряє чарам Нового року.

Поділитися:

Подейкують, бажання, загадані в новорічну ніч, мають властивість здійснюватися. Щоб це точно відбулося, пропонуємо покладатися не лише на магію папірця з шампанським, але й трохи попрацювати самому. Ні, ми не будемо розповідати про те, як важливо все спланувати і поступово рухатися до досягнення мети. Сьогодні поговоримо про техніки, які допоможуть втілити в реальність навіть найбільш неймовірну мрію.

Карта бажань

Unsplash

Найпростіший спосіб отримати бажане — візуалізація. Якщо у вас немає часу, щоб мріяти, повісьте на стіну карту бажань. Кожного дня вона буде нагадувати про найзаповітніше.

Варіантів створення надихаючого колажу з мріями може бути кілька. Елементарний — з журнальних вирізок на ватмані або картоні. Для тих, хто не читає пресу, — колаж із зображень, знайдених в інтернеті. Його можна зробити за допомогою фотошопу або онлайн-сервісу та встановити замість шпалер на робочий стіл. У крайньому випадку — роздрукувати і вклеїти в щоденник.

Те ж саме можна зробити на планшеті або смартфоні. Просто завантажте додаток з картою бажань. Є варіанти з онлайн-платформами — так звані соціальні мережі для мрійників. Там ви зможете як додавати свої мрії, так і слідкувати, про що мріють інші. А за необхідності ще й надіслати посилання на вашу карту бажань кому-небудь з друзів. Адже хто може здійснити наші мрії, якщо не найближчі люди?

Магія сигілів

@sophiaamoruso

Про цей спосіб розповіла в своїй книзі #Girlboss авторка багатомільйонного бізнесу 32-річна Софі Аморузо. Навіть без початкового капіталу їй вдалося заснувати бренд одягу Nasty Gal. Сьогодні це одна з найсильніших компаній в світі, а сама Софі входить до списку найбагатших жінок Америки.

«Леді-бос» пропонує довіритися абстрактним символам — сигілам. Зробити їх дуже просто. Напишіть своє бажання одним словом, словосполученням або коротким реченням. Потім приберіть усі парні букви, потім всі голосні. Коли у вас залишиться рядок, який можна поєднати в один символ, перепишіть його на аркуш паперу. Покладіть його туди, де він точно не загубиться, — до гаманця або внутрішньої кишені сумочки. А потім... забудьте.

На думку Софі Аморузо, спогади про сигіли стираються тільки з верхніх шарів пам'яті, але закріплюються в підсвідомості. Саме підсвідомість буде допомагати мріям здійснюватися, навіть якщо свідомість заклопотана чимось іншим.

До речі, сама Софі не просто носить сигіли з собою, але і використовує їх як паролі в інтернеті. В них вона зашифровує бажання, обіцянки і навіть фінансові цілі. Як зізнається Софі Аморузо, кожен раз вводячи дані облікового запису, вона пише сигіл і підсвідомо нагадує собі, чого прагне.

Також бізнес-леді радить не зациклюватися на одній меті, а створювати багато різних символів.

27 днів щастя

Freepik

Подібне притягує подібне. Іншими словами, чим більше ваших бажань — нехай навіть незначних і дрібних — почне здійснюватися, тим ближче будуть мрії, які здавалися недосяжними. Щоб створити сприятливу для реалізації заповітного атмосферу, почніть тішити себе приємними дрібницями.

Подумайте, чого вам давно хотілося, і складіть список. Наприклад, це може бути манікюр чи педикюр, смачна вечеря або розслабляючий вечір у ванні з аромамаслами. Кожен день протягом 27-ми виконуйте по одному бажанню з цього списку. Ось побачите, поступово ваше життя почне змінюватися!

Новини по темі