ТОП-5 фактів про конкурс краси «Міс Україна 2019»

5 цікавих фактів про конкурс краси Міс Україна 2019 | 1+1

Буде цікаво.

Поділитися:

Цієї неділі, 22 вересня, відразу після завершення прямого ефіру «Танців з зірками» телеканал 1+1 покаже телеверсію конкурсу краси «Міс Україна 2019».

Грандіозний фінал шоу відбувся 12 вересня в Палаці «Україна». Титул найкрасивішої дівчини України здобула Маргарита Паша. Це друга участь 24-річної харків'янки в конкурсі краси. У 2015 році Маргарита виборола звання Miss Ukraine International. Дівчина є майстром спорту з художньої гімнастики, вишиває бісером і грає на фортепіано. Маргарита Паша представлятиме нашу країну на міжнародному конкурсі краси «Міс Світу» в Лондоні в грудні.

Ми підготували ТОП-5 цікавих фактів про 29-й конкурс.

1. Організаційний комітет отримав рекордну кількість заявок — понад 17 тисяч. Для порівняння, в минулому році 15 тисяч дівчат хотіли спробувати свої сили в конкурсі краси.

2. Уперше на сцені з конкурсантками виступали 11 найпопулярніших українських і закордонних артистів. Глядачі побачать номери Олі Полякової, Макса Барських, Mozgi, Dan Balan, Kadnay, Tayanna, Michelle Andrade, Alekseev, Артема Пивоварова, Міші Романової, Fo Sho.

3. Головним дизайнером шоу стала Юлія Айсіна в колаборації з Irina Adina, Lallier brand. Тканини для суконь фіналісток привезли спеціально для конкурсу з різних куточків світу. Оригінальні принти, авторський крій та індивідуальний підхід до кожної моделі розкрили всіх дівчат по-своєму.

4. У цьому році також додали титули віце-міс, а саме: Віце-міс Україна 2019, якою стала Валерія Кучеренко, Віце-міс Земля 2019 — Юлія Мосейко, Віце-міс Інтернешнл 2019 — Тетяна Чапля.

5. Призовий фонд конкурсу збільшився до 800 тисяч гривень. 

Найкрасивіших дівчат обирало зіркове журі: суддя «Танців з зірками» Катерина Кухар, народний артист України Павло Зібров, продюсер Ірина Горова, а також Тетяна Терехова, Вадим Яцун, Микола Тищенко, Юлія Айсіна, Девід Белімер та Аліна Байкова.

Ведучим премії став шоумен та учасник «Танців з зірками» Володимир Остапчук.

Телеверсію видовищної події готує телеканал 1+1 спільно з продюсерським центром Final Cut Media.

Більше про переможниць конкурсу «Міс Україна 2019» дізнайся у відео:

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Титул «Міс Україна 2019» отримала майстер спорту з гімнастики

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.