Тренди модного етикету: Чи підбирати сумку в колір взуття?

Андре Тан розповів, чи має сумка бути такого ж кольору, як взуття | Тренди модного етикету | 1+1
Фото: instagram/blaireadiebee

Думка Андре Тана. 

Поділитися:

Багато жінок досі губляться, шукаючи аксесуари до нової пари взуття. Чи мають збігатися кольори сумки і чобіт? Або ж, навпаки, краще, щоб вони були кардинально різними? Відповідь на це питання знає український дизайнер Андре Тан.

«Часи, коли вважалося катастрофою, якщо сумка НЕ збігається за відтінком із взуттям, вже давно минули! Також минули часи, коли вважалося моветоном, якщо сумка збігається за відтінком із взуттям. Ось так!»

 Сьогодні можна носити сумку і взуття одного кольору, різних кольорів, з одного матеріалу, з різних матеріалів. Головне — гармонія образу. 

Підтвердження слів модного експерта та натхнення можна шукати в streetstyle-вбраннях, які продемонстрували гості найгучніших показів весняно-літніх колекцій. Деякі блогери та зірки все ж таки підібрали аксесуари в тон взуття, деякі — ні, а деякі вирішили повторити в аксесуарах кольори або текстури інших елементів луку. 

До прикладу, сумка може мати фактурний «зміїний» малюнок, який вже є на спідниці, або бути такого ж кольору, як спідниця або топ. Обмежень справді немає, а найважливіше — як і сказав Андре Тан, цілісність і гармонійність усього образу.

Також дивись нове цікаве інтерв'ю з дизайнером для «Світського життя»:

Інші матеріали на тему моди: 

1. Андре Тан назвав річ, яка зробить тебе ультрамодною цієї осені

2. Антитренди осені 2019: Із чим вже час попрощатися

3. 10 найгарніших вечірніх суконь із нової колекції Андре Тана

4. Наймодніший колір осені 2019, який «розгладжує зморшки»

5. Треба брати: Наймодніші штани осені 2019

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі