Андре Тан назвав річ, яка зробить тебе ультрамодною цієї осені

Андре Тан розсекретив головний модний тренд осені 2019 | Мода | 1+1
Фото: Getty Images

Простий спосіб створити стильний образ.

Поділитися:

Український дизайнер Андре Тан не лише показує жінкам, як стильно вдягатися на прикладі своїх колекцій, але й охоче дає поради. Нещодавно він розсекретив колір, який «розгладжує зморшки», а цього разу назвав найтрендовішу річ осіннього сезону. Мова про одяг зі шкіри — майже в будь-якому його виконанні.    

Фото: instagram/marseesofficial

«Зараз складно в це повірити, але шкіряний одяг увірвалася в модну індустрію зі скандалом... Адже раніше його носили тільки вуличні музиканти і військові. Першим наважився запровадити шкіряні вироби в світі моди Ів Сен-Лоран», — поділився Андре Тан.

Я точно знаю, що в твоєму гардеробі є хоча б одна річ зі шкіри або екошкіри... І правильно! Адже бути модною цієї осені без неї — неможливо!

Фото: instagram/atan.ua

Фото: instagram/motrya_official

За словами дизайнера, варто звернути увагу на куртки, дублянки, жакети, штани, спідниці, сукні та світшоти:

«Усе це має чудовий вигляд у шкірі. Найскладніше — обрати колір серед мільйонів відтінків! Відштовхуйся від вже існуючого гардероба та можливості комбінувати речі між собою! Ти ж пам'ятаєш про правило: якщо, купуючи річ, ти відразу не можеш підібрати до неї три інші зі свого гардероба — краще відмовся від придбання».  

Фото: instagram/totecollection

Фото: instagram/motrya_official

Редакція 1plus1.ua також неодноразово висвітлювала тренд на одяг зі шкіри. Читай, яким має бути ідеальним шкіряний тренч, брюки, взуття, а також про те, як найпрестижніші будинки моди пропонують носити шкіру навесні та влітку

Якщо хочеш почути більше порад Андре Тана, дивись відеосюжет. У ньому дизайнер називає речі, які ніколи не вийдуть із моди:

Більше цікавих матеріалів на тему моди:

1. Антитренди осені 2019: Із чим вже час попрощатися

2. 5 сумок, які стануть хітами цієї осені

3. 5 стильних аксесуарів, які прикрасять твій осінній образ 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі