У команду Время и Стекло потрапила фанатка Дмитра Комарова

Після 1 випуску до команди Время и стекло потрапили троє учасників

Поділитися:

Після першого етапу сліпих прослуховувань співочого шоу Голос. Діти до команди Время и стекло потрапили троє учасників. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос. Діти 1 випуск онлайн – сліпі прослуховування 5.11.2017

Софія Лозіна з Києва потрапила у команду «Время и стекло» після виконання пісні Rag'n'Bone Man «Human». Дівчинка любить писати музику і вже у 8 років стала автором власного мюзиклу. Крім того, Софія брала участь у Дитячому Євробаченні 2016, а також отримала багато нагород в численних пісенних конкурсах. Дівчинка мріє працювати із великими музикантами і створювати музику, котра даруватиме слухачам радість і позитив.

Юний співак Олександр Гук з Івано-Франківської області – справжній фанат Фредді Мерк’юрі. Хлопець обрав пісню Queen «Show must go on» і потрапив до команди «Время и стекло». Саша бере уроки саксофону і навіть має свій власний рок-гурт. Юний музикант мріє відправитись зі своїм пісенним альбомом у світовий тур, як його кумир Фредді Мерк’юрі.

Марія ТрахтенбергДмитро Комаров здійснив мрію учасниці Голосу. Діти з Києва мріє про велику сцену. Крім того, дівчинка обожнює Дмитра Комарова і хоче стати його супутницею у програмі Світ навиворіт. Дівчинці вдалося здійснити мрію батька і потрапити на шоу Голос діти. Марія обрала пісню Beyoncе «Running» і стала частиною команди Наді та Позитива. Крім того, дівчинка здійснила ще одне своє заповідне бажання - познайомитись із своїм кумиром Дмитром Комаровим. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зоряні війни: Протистояння між Могилевською та Дорофєєвою вийшло на новий рівень