У повітрі з неймовірним подарунком: Як MONATIK відсвяткував свої 32

У повітрі з неймовірним подарунком: Як MONATIK відсвяткував свої 32

Співак цікаво провів своє день народження.

Поділитися:

Сьогодні, 1 квітня, українському мультиартисту та тренеру Голосу. Діти виповнилося 32 роки. У своєму Instagram він поділився світлинами та відео зі святкування дня народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка пісня MONATIK вам подобається найбільше? (опитування)

Насичений концертний графік співака не дозволив йому влаштувати велике свято, однак день народження все ж таки було веселим. Поруч із артистом на борту літака були друзі та члени його команди.

Це був складний етап, але завжди пройдений... Остання рима в мої 31, – прокоментував подію MONATIK.

 

Частував співак гостей свята шоколадним тортом та шампанським. А від них отримав неймовірний подарунок – квиток на концерт відомого співака Джастіна Тімберлейка, який відбудеться 9 липня в Лондоні.

Нагадаємо, що після ефектного виступу MONATIK на Євробаченні-2017, яке відбулося в Україні, його почали називати «українським Тімберлейком».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найкращих танцювальних кліпів MONATIK, від яких «кружить»

Співака вже привітали його зіркові знайомі. Так, Катерина Осадча у студії Світського життя подарувала йому стильного капелюха від українського дизайнера Руслана Багінського. А ведуча шоу Розсміши коміка. Діти Настя Каменських підготувала для нього зворушливе відеопривітання. Як це було, дивіться у відео.

Своєрідним подарунком артисту можна вважати і виступ Дмитра Стояна на Голосі країни-8. У нокаутах він виконав хіт MONATIK  То, от чего без ума та запалив сцену вокального шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 хітів, які зазвучали по-новому в аранжуванні MONATIK