Учасниця «Голосу.Діти-3» стала переможницею «Чорноморських ігор-2017»

Учасниця «Голосу.Діти-3» Єлизавета Волощенко стала переможницею «Чорноморських ігор-2017»
1plus1.ua

Днями у Скадовську пройшов 15-й Всеукраїнський благодійний дитячий фестиваль «Чорноморські ігри-2017». 

Поділитися:

Гран-прі конкурсу завоювала 11-річна учасниця «Голосу. Діти-3» Єлизавета Волощенко. Юна вокаліста перемогла з піснею Whitney Houston «I have nothing», з якою виступила на «сліпих прослуховуваннях» проекту «Голос.Діти-3», та у якості призу отримала професійний мікрофон і ноутбук.

Педагог дівчинки розповіла, що напередодні виступу Ліза від хвилювання втратила голос, але за допомогою лікарів та підтримки рідних змогла опанувати себе.

На «сліпих прослуховуваннях» Єлизавета потрапила до команди Тіни Кароль. Мама дівчинки пішла з сім’ї та не спілкується з донькою, а своєю участю у проекті Єлизавета хотіла показати мамі, що може подолати усі труднощі та досягати успіхів без її допомоги.

Інший учасник «Голосу. Діти-3» Арсен Шавлюк став переможцем у номінації «Хлопці. Старша група», а маленька співачка «Голосу. Діти-2» Аліє Бекірова отримала перемогу серед «Вокалістів 14-16 років».

Нагадаємо, новими тренерами четвертого сезону «Голос.Діти» на телеканалі «1+1» стали Наталя Могилевська, MONATIK і солісти групи «Время и Стекло» Надя Дорофеєва та Позитив. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За лаштунками: Як минув перший знімальний день «Голосу. Діти-4»

«Голос. Діти» - це єдине вокальне дитяче шоу України, яке виходить на телеканалі «1+1» з 2012 року. Проект - адаптація голландського формату компанії Talpa «The Voice Kids». Учасниками є діти у віці від 7 до 14 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На зйомках «Голосу. Діти-4» Наталя Могилевська з’явилась у новому іміджі

Четвертий сезон проекту «Голос.Діти» телеглядачі «1+1» побачать вже в новому телесезоні.