Історичний гол. Артем Довбик дружині: «Ущипни мене, мені здається, що це сон» (відео)

Тріумфальна перемога української збірної над Швецією у Євро-2020
fb/Oleksandr Shovkovskyi

Артем Довбик «добив» шведів. Україна вперше зіграє у чвертьфіналі в Римі! Які шанси у нашої збірної пройти далі та до чого тут «Диявольське прокляття»?

Поділитися:

Перемога! Перемога! Перемога! Так скандували ведучі в ефірі денного шоу "Твій день". Ще б пак! Збірна України з рахунком 2:1 здобула перемогу над Швецією та отримала квиток на 1/4 фіналу чемпіонату з футболу Євро-2020.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історична перемога: Україна пройшла до чвертьфіналу Євро-2020

Форвард Артем Довбик на 120 хвилині останнього тайму матчу ударом голови забив вирішальний гол. Після матчу герой дня зателефонував дружині, яка вийшла на зв'язок у прямому ефірі шоу "Твій день".

Артем Довбик ― молодий футболіст, зіграв 2 матчі за збірну України у 2015 році. 23 травня футболіст вперше отримав запрошення до національної збірної України. В його карьері були злети та падіння. Але 29 червня 2021 року стало вирішальним для нього. На Євро-2020 в 1/8 фіналу зі збірною Швеції Артем Довбик вийшов на заміну та на 120-й хвилині забив важливий гол, який дозволив збірній України вперше вийти у чвертьфінал чемпіонату Європи.

Тепер збірна України зіграє зі збірною Англії у чверть фіналі в Римі. Вся Україна підтримувала футболістів, скандуючи «Слава героям, Україна — вперед». Уболівальники безмежно вдячні всім гравцям збірної України, який перебував вчора на полі.

Україна-Швеція: "Диявольське прокляття"

Ігор Циганик, спортивний коментатор та журналіст, під час прямого включення у програмі "Твій день" сказав, що для нього перемога української збірної була передбачуваною. Спрацювало так зване «Диявольське прокляття». Збірна Швеції програла Україні в 1/8 фіналу Євро-2020, бо отримала побажання удачі від Манчестер Юнайтед, а, як вже було підмічено раніше, всі збірні, яким вони бажають успішної гри — програють. «Червоні дияволи» не принесли успіху футбольній команді зі Швеції.