5 головних кінопрем’єр жовтня, на які чекають усі

5 головних кінопрем’єр жовтня, на які чекають усі | Новини кіно | 1+1
Фото: Кадр з фільму «Чаклунка: Повелителька темряви»

Повернення Маліфісенти, фантастика з Віллом Смітом і нова комедія Вуді Аллена.

Поділитися:

Осінь – у розпалі, а у цю пору найкращими друзями кожного з нас стають захопливі кінострічки. Поспішай придбати квитки в кіно, адже другий місяць осені безсумнівно потішить нас яскравими прем’єрами.

Традиційно, сайт 1+1 знайомить тебе з найобговорюванішими кіноновинками, на вихід у прокат яких глядачі усього світу чекають з нетерпінням. Теж завмерла в очікуванні? У такому разі залишається побажати приємного перегляду!

«Джокер»

Вихід – 3 жовтня

Американський психологічний трилер за участі улюбленця мільйонів, актора Гоакіна Фенікса розповідає про легендарного суперзлодія Джокера. Місяць тому фільм отримав нагороду Венеціанського кінофестивалю, чим ще більше прикував увагу кіноманів. Зауважмо, за сюжетом стрічка жодним чином не пов’язана з коміксами про Джокера. У ній висвітлюється його історія походження – від сором’язливого клоуна-невдахи Артура Флека до лиходія, перед яким тремтить весь світ.

«Двійник»

Вихід – 10 жовтня

В основу фантастичного бойовика покладено історію Даррена Лемке, який відомий роботами над стрічками «Шазам» та «Шрек назавжди». Ідею для «Двійника» популярний американський сценарист оприлюднив ще у 1997 році, і її придбала студія Disney. Через недосконалість технологій, які існували на той час, картину не вдалося випустити у світ. Усе ж таки скоро вона побачить своїх шанувальників.

Головний герой фільму Генрі Броген (Вілл Сміт) працював найманим вбивцею. Чоловік вирішив вийти на пенсію і нарешті пожити спокійно. Та одного дня він зустрів юнака, який вражає схожістю з ним самим. Генрі прагне розібратися, звідки взявся його клон.

«Джексі»

Вихід – 10 жовтня

Діячі кіно продовжують уявляти, яким буде наше майбутнє, й активно знімають стрічки про штучний інтелект. Ще однією кінофантазією стала жовтнева комедія «Джексі».

Удень головний герой перебуває на нудній роботі, а ввечері сидить у мережі. Нещодавно він купив смартфон, який має дивовижну функцію. Віртуальний помічник Джексі може не лише відповідати на запитання свого власника, а й знаходити все необхідне в інтернеті.

«Чаклунка: Повелителька темряви»

Вихід – 17 жовтня

Це продовження пригодницького фільму «Чаклунка», який вийшов на великі екрани у 2014-му. Над другою частиною замість художника Роберта Стромберга, який двічі отримував «Оскара» за найкращий дизайн, працював Гоакім Роннінг (p. s. – він був постановником «Піратів Карибського моря: Помста Салазара»).

Минуло декілька років, як Маліфісента (Анджеліна Джолі) наклала прокляття на доньку короля Аврору (Ель Феннінг). Тепер чаклунка та юна королева роблять усе для того, щоб захистити ліс і його мешканців від злих сил. 

«Дощовий день у Нью-Йорку»

Вихід – 17 жовтня

Прихильники робіт Вуді Аллена не знаходять собі місця від щастя. А все тому, що на екрани виходить нова романтична комедія, над режисурою та сценарієм якої працював їхній кумир.

Події розгортаються у Нью-Йорку. Вона журналіст-початківець, яка неймовірно радіє можливості взяти інтерв’ю у знаного режисера. Однак усі плани псує дощ…

Більше цікавих кінодобірок читай на нашому сайті: 

1. 5 романтичних фільмів із Кетрін Зетою-Джонс, які розбурхають твої почуття

2. 7 найгарячіших сексуальних сцен із фільмів, які ти захочеш повторити

3. 5 фільмів із Джулією Робертс, які має подивитися кожен

4. 5 найкращих фільмів Гая Річі, які варто переглянути

5. ТОП-5 оскароносних фільмів, які має побачити кожен

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі