В Україну прийшло друге бабине літо: погода на найближчі дні

В Україну прийшло друге бабине літо: скільки триватиме (прогноз синоптиків)
Freepik

Українців очікує значне потепління. Якою буде погода?

Поділитися:

Осінь вражає погодними змінами. Ще нещодавно синоптики прогнозували перший сніг в Україні, а тепер нас очікує друге бабине літо. Коли чекати потепління та як довго воно триватиме? 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на сонячне затемнення 25 жовтня: яких змін чекати знакам зодіаку у день Нового місяця

Коли до України прийде друге бабине літо 2022

Від сьогодні у більшості регіонів ми відчуємо значне потепління. У вівторок, 25 жовтня, спостерігається похмура, волога, але тепла погода по всій Україні. День не обійдиться без дощу. Накрапатиме по всіх регіонах весь день. А ще — саме сьогодні починається сонячне затемнення, яке трапляється один раз за 18 років.

Протримаєтся потепління до кінця жовтня. Найтепліше буде 26 жовтня, коли температура підніметься до +14+18 грудусів. До кінця місяця похолодання не очікується. Температура коливатиметься в теперішніх межах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сонячне затемнення у жовтні: прогноз від астрологині Анжели Перл

Якою буде погода 26 жовтня 2022 року

Як розповіла синоптик та ведуча Наталка Діденко, 26-го жовтня в Україні буде тепло, але волого. Впродовж дня очікується +12+18 градусів, на північному сході — +9+12 градусів. Вночі повітря прогріється до +8+12 градусів, а на півдні — до +14 градусів.

Сильні дощі пройдуть у східних областях України. В інших регіонах буде волога погода, лише місцями з опадами. У Києві температура сягне до +14 градусів, можливий невеликий дощ. 

Новини по темі