Важка весільна сукня Ассоль лишила на її тілі синці

Важка весільна сукня Ассоль лишила на її тілі синці | 1+1
Фото: instagram/assolmusic

Краса вимагає жертв.

Поділитися:

Розкішне весілля зірки «Голосу країни» Катерини Гуменюк, відомої за дитячим псевдонімом Ассоль, точно стане для неї спогадом на все життя. Чимало вражень залишило саме святкування – до нього приєдналася низка українських зірок. Крім того, під вінець співачка пішла в неймовірній сукні принцеси із довжелезним шлейфом. Щоправда, казковий вигляд коштував нареченій комфорту: вага вбрання сягнула аж 23 кілограмів.

Фото: Прес-служба Катерини Гуменюк

Через надмірну вагу із сукнею стався інцидент – її ледь не втратили під час доставки з Лондона. Каті довелося понервувати – та, на щастя, все обійшлося.

Розкішне вбрання нареченої шили протягом півроку, та вона ідеально «сіла» на співачку з першої ж примірки. Проте до весілля Катя дуже схудла – через це сукня стала завеликою. Упродовж святкування вона буквально трималася у дівчини на стегнах і залишила згадку про себе у вигляді синців.

Більше цікавих фактів про образ нареченої Катерини Гуменюк читай тут.

Пригадай, як свого часу співачка підкорювала «Голос країни»:

Ще більше цікавого про весілля Каті Гуменюк читай за посиланнями:

1. Кришталь і підсвітка: Яким був 30-кілограмовий весільний торт Ассоль

2. Битва розкішних суконь: Співачка Ассоль приміряє весільний образ

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі