Наталія Мосейчук і Наталія Островська розплакалися у прямому ефірі під час розмови з Андрієм Бідняковим про окупований Маріуполь

 Наталія Мосейчук і Наталія Островська розплакалися у прямому ефірі під час розмови з Андрієм Бідняковим про окупований Маріуполь

Андрій Бідняков довів своєю розповіддю про рідний Маріуполь Наталію Мосейчук і Наталію Островську до сліз у прямому ефірі Єдиних новин

Поділитися:

Під час нічного випуску інформаційного марафону «Єдині новини» ведучі ТСН на 1+1 Наталія Мосейчук та Наталія Островська, а також Євген Плінський та Євген Куксін поговорили з відомим шоуменом та тревел-блогером Андрієм Бідняковим. Розмова йшла про рідний для нього Маріуполь, який вже майже два місяці знаходиться під окупацією російської армії. Ця щемлива розмова довела до сліз двох телеведучих – Мосейчук та Островська не могли стримати емоцій навіть під час прямого ефіру.

Мосейчук

Андрій Бідняков також не стримував сліз, коли розповідав про Маріуполь, який зараз знаходиться у блокаді:

«Те, що зараз відбувається у моєму рідному місті, неможливо описати словами. Постійно думаю про нього, про свою родину, яка вже виїхала, але багато друзів і досі там лишаються. Але моя особиста історія, історія моєї сім’ї не головна. Найголовніші історії тих людей, які зараз і досі лишаються у Маріуполі. Місті, який є форпостом України! У місті, яке тримає всю Україну! Я навіть уявити собі не можу, що там зараз відчувають люди. Вони – справжні герої!»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПісля евакуації з блокадного Маріуполя померла мама ведучого Андрія Бєднякова (подробиці трагедії у «Сніданку з 1+1»)

Ведучий зазначив, що жителі Маріуполя за роки війни на Донбасі звикли до пострілів, тому у перші дні наступу російської армії і не поспішали виїжджати. Мали надію, що минеться, але на жаль… 

Та додав, що коли стається таке горе, то люди і самі не знають, звідки у них беруться сили, аби витримати всі ці жахіття війни, які можуть відбуватися зараз, у 21 столітті у центрі Європи. Наприклад, серед кошмарів окупації Бідняков розповів, що маріупольчанам від нестачі води доводилось зливали з батарей воду…

«Складно говорити, особливо, коли бачиш у чоловіка на очах сльози. Ми звикли бачити Андрія завжди веселим, крутим тревел-блогером, класним жартівником, а не у такому стані, як зараз», — стримуючи сльози зазначила Наталія Островська.

островська

А Наталія Мосейчук, приголомшена розповіддю Андрія, запитала зі сльозами на очах:

«Ми намагаємося усі зараз триматися. Але втриматися не можливо. Кожен переживає вашу історію… Скажіть, Андрію, після перемоги (а кожен з нас вірить, що ця війна закінчиться нашою перемогою), ви знайдете сили приїхати у свій Маріуполь? І чи знайдуть сили повернутися до Маріуполю ті, хто зміг виїхати?»

Мосейчук

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖАндрій Бєдняков показав жахливі кадри зруйнованого Маріуполя та подякував захисникам рідного міста: «Про вас знає весь світ!»

«Сподіваюсь і вірю, що ми всі повернемося до нашого Маріуполя. Коли переїхав до Києва, все одно постійно приїжджав туди до мами. І кожного разу зустрічався з друзями. І ми обговорювали, як на очах змінюється це місто, яке воно красиве, як змінюються люди, який у них настрій. Тому я впевнений, що маріупольчани приїдуть у своє місто і будуть його відбудовувати», — запевнив Андрій Бідняков.

Бєдняков

Наталія Мосейчук підтримала колегу-ведучого:

«Насправді я в це вірю. Ви про такий сценарій сказали, який вже пишеться у Київській області. У цих містах-героях, де сталися страшні злочини – у Бучі, у Гостомелі, у Бородянці, в Ірпіні вже працюють волонтери. Влада цих маленьких містечок вже каже, що навіть не можуть прийняти стільки волонтерів. Тисячі людей хочуть приїхати на розбір цих завалів. Знаю, що наші співробітники з 1+1 Медіа нещодавно їздили у Бородянку допомагати прибирати. Тому і я вірю, що Маріуполь відбудують. Ви ж пам’ятаєте, що за тим, як відбудовувався, виростав Маріуполь з 2014 року стежила вся країна! Пам’ятаєте, як ми всі раділи, коли зробили перші 90 км нової траси на Маріуполь? Я так мрію, Андрію, щоб ваше місто було знову відбудоване!»

Новини по темі