Ведучі 1+1 та 2+2 відкрили вуличний майданчик для Школи Супергероїв

Ведучі 1+1 та 2+2 відкрили вуличний майданчик для Школи Супергероїв

Наталія Мосейчук, Валентина Хамайко та Олександра Лобода створили місце для розваг та навчання.

Поділитися:

Ведуча «Право на владу» Наталія Мосейчук разом із ведучою «Сніданок. Вихідний» Валентиною Хамайко та кураторкою проекту «Здійсни мрію» Олександрою Лободою відкрили вуличний майданчик Школи Супергероїв. Унікальний простір для маленьких пацієнтів знаходиться при дитячій спеціалізованій лікарні ОХМАТДИТ.

Вуличний Майданчик Супергероїв має окремі зони:

  • відомий Городик, що є місцем для уроків біології та рослинотерапії – це буквально лабораторія просто неба;
  • дорога для вивчення правил дорожнього руху зі справжнім світлофором та пішохідними знаками;
  • ігровий майданчик;
  • міні-футбольне поле.

Діти проводитимуть тут час у будь-яку пору року, адже свіже повітря й цікаві заняття завжди покращують настрій.

«Я ніде не бачила нічого подібного. Це неймовірно, коли, перебуваючи в лікарнях, діти проводять час на свіжому повітрі, а лікарі знають, що це захищена територія без сторонніх, але з доступом до розваг. Це дітей відволікає від лікарняного процесу і допомагає швидше одужати», — поділилась враженнями Валентина Хамайко.

Кураторка проекту «Здійсни мрію» Олександра Лобода пообіцяла, що запросить до Школи Супергероїв відомих українських футболістів, які навчать дітей правилам відомої гри.

 Резиденція Супергероїв – це можливість вийти на вулицю, відволіктись від процедур, відчути нові емоції. Це нереально круто, адже діти продовжують розвиватись, гратись, розважатись і грати на вулиці, навіть в умовах лікарні.

Зазначимо, що до створення вуличного майданчика долучилася команда з шоу «Розсміши коміка», яка виграла кошти для реалізації ідеї Резиденції Супергероїв. Також благодійний внесок для створення майданчику зробили Епіцентр К, Kompozit, Friendly, Friendly People, Popko Brothers & Partners, Digicode, YoCard Pay, «Сніданок з 1+1», «Здійсни мрію», благодійний фонд «Ти не Один».

Дивись відкриття майданчику Школи Супергероїв:

Нагадаємо, що у 2017 році ведучі «Сніданок з 1+1» Руслан Сенічкін та Людмила Барбір приєдналися до висаджування клумби на території лікарні,а влітку 2019 року співачка Тіна Кароль разом із ведучою Наталією Мосейчук та актором Олександром Пікаловим облаштували Городик. Цікаво, що Тіна першою посадила саженец малини, який привезла зі свого городу.

Читай більше про Школу Супергероїв на нашому сайті:

1. В столичному Охматдит відкрили Школу Супергероїв.

2. Наталія Мосейчук запросила Тіну Кароль до школи Супергероїв.

3. У Житомирі відкрили одразу дві Школи Супергероїв.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі