Дмитро Комаров показав Лисичанськ після обстрілів та бомбардувань: «Ось як виглядає «захист населення Донбасу»

Дмитро Комаров показав Лисичанськ після обстрілів та бомбардувань (відео)
Instagram/komarovmir

Ведучий Дмитро Комаров закликав людей евакуюватись з Донецької та Луганської областей.

Поділитися:

Ведучий "Світу навиворіт" та "Мандруй Україною" Дмитро Комаров під час війни відвідує зруйновані російськими військовими населені пункти України. Ведучий вже показував моторошні кадри з Чернігова, Гостомеля, Бучі, Ірпеня та інших звільнених українських міст. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страшні кадри. Ведучий Дмитро Комаров показав звільнену від росіян Бучу: заміновані навіть дитячі майданчики

Наступним пунктом "призначення" ведучого стало місто Лисичанськ Луганської області.

 
Ведучий підкреслив, що у Лисичанську не має певних стратегічних військових об’єктів, не має військових українських позицій, але нелюди російські просто «прасують» схід нашої країни.

"Схоже, що це від безвиході, адже поставлені цілі не були досягнуті російською армією..."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров показав кадри звільненого Гостомеля: знищена «Мрія» та мародерства росіян

За словами Дмитра Комарова, загинуло дуже багато мирних жителів, і це лише у тих районах, у які зараз є доступ:

"Села, які трохи далі, вже просто знесені з лиця землі. Туди прилітає і прилітає. Туди фізично просто не пускають. Саме так виглядає "спецоперація" російської влади та злочини кремля, які увесь світ ніколи не пробачить, і Україна ніколи не пробачить. Ми обов'язково переможемо й усе відбудуємо".

Комаров підкреслив, що ці воронки від авіабомб стануть доказом того, як злочинна російська влада «захищає» населення:

"Це буде доказом у міжнародних судах, як вони "захищають Донбас та російськомовне населення", яке тут переважає. І як вони "борються з нацизмом". Знищення мирних міст ми ніколи не пробачимо.

Дмитро Комаров показав, що говорить та думає місцеве російськомовне населення, яке російські окупанти намагались "рятувати". Люди розгрібають завали та згадують тих, хто став жертвами тих самих "освободитєлєй". Також Дмитро Комаров закликав усіх мирних мешканців, хто живе близько до лінії фронту, евакуюватися.

Новини по темі