Величезний прапор України на Mercedes Benz Fashion Week в Берліні: український дизайнер Жан Грицфельдт презентував колекцію, створену під час війни

Український дизайнер Жан Грицфельдт представив колекцію, присвячену Україні, на Mercedes Benz Fashion Week в Берліні
Getty Images

Український дизайнер Жан Грицфельдт на Mercedes Benz Fashion Week в Берліні представив колекцію, яку присвятив Україні.

Поділитися:

Вчора, 16 березня, український дизайнер Жан Грицфельдт на модному показі Mercedes Benz Fashion Week в Берліні представив колекцію, яку він створив під час війни в Україні. Показ дизайнер організував дистанційно, оскільки наразі перебуває у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андре Тан назвав одну із найголовніших помилок, якої припускаються люди під час війни

Перед показом дизайнер звернувся до гостей показу за допомогою записаного відео, де закликав підтримати Україну у ці важкі часи та продемонструвати єдність з українським народом, якій переживає неймовірні випробування. Дивіться, як це було:

У себе в Instagram Жан Грицфельдт зізнався, що сумнівався, чи створювати цю колекцію, але потім вирішив продемонструвати світу, що майбутнє в України є, і показати це в своїй колекції. Жан пише:

"Через війну в моїй рідній країні я сумнівався, чи брати участь у показі 16 березня. Я вирішив зважитися на це, щоб дати голос і обличчя всій креативній спільноті України. Це робота, яка народилася під час війни. Все, що в ній показано, має свій голос. Якщо говорити про сьогодення, моя земля зараз у вогні і крові, яка проливається. У сучасному світі це важко уявити. Ця колекція передає наше бачення майбутнього".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Гри престолів", "мати драконів" Емілія Кларк: "Ми з Тедом пишаємося тим, що підтримуємо Україну"

На одязі, представленому у цій колекції, українською та англійською мовами написано слова "Україна", "щастя", "свідомість", "сміливість", "свобода", "повага", "мир", "подяка", "любов", "поезія" тощо.

Наприкінці показу моделі винесли величезний прапор України, а далі у відео було показано нарізку з фото та відео світових зірок, які словами чи діями підтримали Україну у цій страшній війні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка Пенелопа Крус зі сльозами на очах згадала про українських жінок і дітей, які страждають чер

Mercedes Benz Fashion Week в Берліні цього року розпочався з хвилини мовчання на знак солідарності з Україною.

Новини по темі