Акторка Пенелопа Крус зі сльозами на очах згадала про українських жінок і дітей, які страждають через війну

Акторка Пенелопа Крус підтримала у своїй промові українських жінок та дітей
Getty Images

Пенелопа Крус прийняла нагороду міжнародного кінофестивалю у Санта-Барбарі зі сльозами на очах, згадавши у своїй промові Україну.

Поділитися:

Відома акторка Пенелопа Крус отримала нагороду міжнародного кінофестивалю Santa Barbara Film Festival. Під час своєї промови вона зі сльозами на очах та тремтінням в голосі згадала Україну, люди якої страждають від жахливої загарбницької війни, якку веде росія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міла Куніс та Ештон Кутчер зібрали 20 млн доларів на допомогу Україні

Пенелопа Крус сказала:

"Так багато жінок у світі зараз проходять важкі випробування і жахи! Моє серце зараз з жінками України, їхніми дітьми, чоловіками, з усіма, хто страждає від цієї жахливої ситуації".

Нагадаємо, на цій же церемонії актор Бенедикт Камбербетч виступив на сцені з українським прапором, який йому вручив один із фанатів.

Бенедикт КамбербетчФОТО: Getty Images

Жінки по всьому світу зараз висловлюють свою підтримку Україні. Наприклад, актори Міла Куніс та Ештон Кутчер зібрали 20 млн доларів на допомогу нашій державі, свою підтримку українцям висловили Опра Вінфрі, принц Вільям та Кейт Міддлтон, Дженніфер Еністон, Девід та Вікторія Бекхеми, Леонардо Ді Капріо, Джоан Роулінг та багато інших знаменитостей. Разом, з підтримкою усього цивілізованого світу, рухаємося до перемоги!

Новини по темі