На житньому борошні: Валентина Хамайко поділилася рецептом смачного та корисного печива
Швидкий рецепт печива від Валентини Хамайко – як приготувати смачний та корисний перекус на житньому борошні
Ведуча Сніданку з 1+1 Валентина Хамайко поділилася простим та смачним рецептом печива.
Вона розповіла, як швидко приготувати корисне печиво на житньому борошні.
«У кожному будинку обов’язково має бути шафа з солодощами на випадок, якщо захочеться поласувати чимось смачним до чаю. До вашої уваги не просто смачне, а ще й корисне печиво!», - коментує рецепт Хамайко.
Інгредієнти:
- 160 г житнього борошна
- 80 г масла 82%
- 80 г цукру ( можна замінити на мед)
- 1 яйце
- 1 ч л розрихлювача
- Щупта солі
- Якщо любите смак горіхів, то можна додати, попередньо подрібнивши 20-30 г
Приготування:
- Масло збиваємо з цукром, додаємо яйце і дрібку солі.
- Борошно змішуємо з розпушувачем (горіхи теж додавати на цьому етапі)
- Замішуємо тісто. Має бути м'яким і пластичним Залишаємо на 30 хв в холодильнику.
- Розкочуємо товщиною 0,5-0,7 см. Вирізаємо печиво і випікаємо при 180 градусах 8-10 хв.
Також читайте рецепт овочевої літньої піци від Валентини Хамайко, яку вона приготувала у Сніданку з 1+1.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати ідеальну намазку з баклажанів: швидкий рецепт від Руслана Сенічкіна та лайфхак з TikTok
Новини по темі