Зірка проекту «Голос. Діти» Настя Багінська знялася у відео до «Євробачення 2017»

Зірка проекту «Голос. Діти» Настя Багінська знялася у відео до «Євробачення 2017»

Рудоволоса співачка зворушила юзерів.

Поділитися:

У Мережі з'явився іще один ролик до цьогорічного «Євробачення». Якщо одне із відео про столицю, котра готується до конкурсу, викликало шквальну критику юзерів, то нове їх потішило.

Головну роль у роботі зіграла маленька рудоволоса співачка Настя Багінська. Дівчинка стала відомою після проекту «Голос. Діти», де була у команді Потапа.

Разом із Настею у відео присутні інші дітки, котрі англійською промовляють гасло «Євробачення-2017» - «Шануймо розмаїття» та граються із символами музичної першості.

До слова, Багінська була єдиною дівчинкою-суперфіналісткою свого сезону. Юна співачка дуже полюбилася телеглядачам, але поступилася перемогою в шоу Роману Сасанчину.

Незважаючи на це, навіть після закінчення проекту у дівчинки з'явилося безліч цікавих творчих пропозицій, таких як знімання в кліпах та виступи на концертах.

Нагадаємо, кастинги наступного восьмого сезону «Голосу країни» і четвертого сезону «Голосу.Діти» відбудуться 29-30 квітня, 13-14 травня, 20-21 травня за адресою: м Київ, ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1, павільйон № 12. Реєстрація учасників: з 10-00 до 17-00.