Зірковий стиль: Меган Маркл

Як повторити стиль герцогині Меган Маркл
gettyimages.com

Особливо придивитися до стилю герцогині радимо смаглявим брюнеткам зі стрункою фігурою.

Поділитися:

ОДЯГ ТА АКСЕСУАРИ 

Стилем герцогині Сассекської захоплюються кутюр'є усього світу. Після весілля Меган Маркл з британським принцем Гаррі її стиль змінився, став ще більш витонченим та елегантним. Герцогиня - приклад стриманості та жіночності. Здебільшого ми звикли бачити у сукнях. А втім, її гардероб не позбавлений брючних костюмів. Свого часу екс-акторка вийшла у світ у стриманих чорних брюках, піджаку та легкій білій блузі. І цим укотре довела, що класика – безпрограшний варіант.

Щодо кольорових гам Меган теж дотримується класики. Герцогиня обожнює поєднання білого та чорного. Стримана чорна сукня, маленька сумочка, біле пальто, невеличкий капелюшок – і ви вдягнуті, як герцогиня.

А якщо взяти до уваги аксесуари, Меган Маркл полюбила носити елегантні капелюшки, клатчі, класичні моделі сумок та інколи окуляри. 

Якщо ви схожі за типом зовнішності на герцогиню Меган Маркл, радимо уважніше придивитися до її модних образів!

МАКІЯЖ ТА ЗАЧІСКА

У макіяжі Меган завжди дотримується стриманості. Її губи прикрашає нюдовий відтінок помади, на обличчі помітний тонкий шар пудри, а очі злегка підфарбовані тушшю й світлими тінями. 

Герцогиня рідко зраджує улюбленій зачісці - легкі хвилі. Інколи Меган збирає волосся у нижній пучок, як, до прикладу, на власному весіллі. 

Фото: gettyimages.com 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Total black: Меган Маркл обрала стриманий образ для благодійного заходу

 

 

Новини по темі