Зірковий стиль: Тіна Кароль

Як повторити стиль співачки Тіни Кароль

Особливо придивитися до стилю співачки радимо блондинкам зі стрункою фігурою.

Поділитися:

ОДЯГ ТА АКСЕСУАРИ 

Стилем Тіни Кароль надихаються усі українки. Завжди жіночна й елегантна - ці слова справді найкраще описують співачку, однак разом з тим вона завжди любила дивувати і протягом своєї творчості неодноразово змінювала образи. У своїх інтерв'ю зірка розповідала, що інколи артист повинен одягати щось естравагантне, аби не набриднути публіці. Таке вміння епатувати притаманне Тіні і приковує до неї ще більше уваги. Розглянемо стиль співачки більш детально.

Тіна Кароль обожнює сукні. Зірка одягає обталені моделі зі сміливими декольте. Тіну рідко можна побачити у міні. Артистка віддає перевагу довжині міді або максі, а також рідко зраджує підборах під час виходів на публіку. 

Особливо простежується любов Тіни до латексу, шовку та білизняного стилю. Що стосується аксесуарів, Тіна полюбляє маленькі сумки, стильні окуляри та масивні прикраси. 

МАКІЯЖ ТА ЗАЧІСКА

Для виступів та світських заходів Тіна обирає зачіску легкі хвилі та інколи сколює волосся шпилькою біля скроні. Рідше зірка збирає волосся в пучок. А у макіяжі в останні роки Тіна дотримується одного стилю - світлі тіні й довгі вії та фірмова червона помада на губах. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий стиль: Меган Маркл

Новини по темі