Зізнання Меган Маркл: Герцогиня розповіла про складні випробування в підлітковому віці

Меган Маркл відверто розповіла про складні випробування в підлітковому віці
Фото: Кадр із фільму Форс-мажори

Історія, що бере за живе.

Поділитися:

Під впливом популярності флешмобу #10YearsChallenge, у межах якого користувачі соцмереж пригадують, якими були 10 років тому, ЗМІ вирішили зазирнути в минуле герцогині . Раніше екс-акторка ділилася особистим у своєму блозі — і якось пригадала про складний підлітковий період у житті.

«Мої 20-ть були жорстокими — постійна боротьба з собою, невдоволення вагою, стилем, бажання бути такою ж крутою, модною і розумною, як всі. Мої підліткові роки були ще гірші: я просто намагалася вписатися і зрозуміти, що значить «бути як всі».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 правил здорового харчування, яких дотримується Меган Маркл

«У моїй школі були представники багатьох рас: темношкірі й білі, філіппінці і латиноамериканці. Я ж через стик двох рас постійно відчувала себе десь посередині. Тому, щодня під час обіду, я ходила на різні зустрічі: курси французької, студентські збори. Але робила це не для того, щоб бути більш залученою в суспільне життя, а для того, щоб не обідати на самоті».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл зізналася, коли народить первістка

«Якось кастинг-директор сказав мені: «Менше макіяжу і більше Меган». Саме тоді я зрозуміла, що самодостатня. Так, потрібен час, щоб стати щасливою. І не просто обирати цей шлях, а справді відчути це щастя всередині».

Новини по темі