Зоряні війни: Протистояння між Могилевською та Дорофєєвою вийшло на новий рівень

Невдовзі глядачі 1+1 побачать продовження змагань між двома співачками.

Поділитися:

Учора у бібліотеці bOtaN відбувся допрем’єрний прес-показ першого епізоду Голосу. Діти-4, прем’єру якого можна буде побачити на телеканалі 1+1 уже цієї неділі, 5 листопада, о 21:00. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 виступів учасників Голосу. Діти, які підірвали соцмережі

Під час заходу креативний продюсер Танців з зірками, Голосу країни та Голосу. Діти Володимир Завадюк розповів, чим дитячий вокальний проект буде дивувати глядачів у новому сезоні.

«Четвертий сезон - це новий етап Голосу. Діти, адже цього року разом із нами улюблений гурт усіх українських дітей Время и Стекло у подвійному кріслі. Мало хто в світі наважувався на такий експеримент, тому що подвійне тренерське крісло - це досить складно не тільки з погляду виробництва, а й взаємин між зірками. До того ж після фіналу Танців з зірками жіноча конкуренції Наталії Могилевської та Наді Дорофєєвої триватиме у дитячому Голосі, де вони у ролі зіркових наставників будуть боротися за кращий дитячий голос країни».

Також Володимир поділився, що у кастингу взяли участь більше трьох тисяч дітей, а після етапу «сліпих прослуховувань» до команди кожного з тренерів потрапить лише 12 учасників, а не 16, як у минулому сезоні.

«Цього року на сцені проекту глядачі побачать неймовірно талановитих дітей: самородків та юних композиторів. Вони не просто гарно співають, але й пишуть круті пісні. Більше того, цього року ми знайшли дівчинку, яка дасть фору будь-якому дорослому вокалісту. Вона - майбутня суперзірка. Її виступ глядачі зможуть побачити вже у першій програмі», - заінтригував креативний продюсер.

Своєю чергою директор відділу кастингу Голосу. Діти-4 Катерина Шишкіна поділилась, яким чином команда знаходить учасників проекту:

«Наш відділ нагадує детективну агенцію, яка шукає унікальні голоси. Іноді ми помічаємо талановитих хлопчиків й дівчаток у рекламних роликах, а іноді знаходимо у маленьких регіональних творчих гуртках. Але в цілому нам дуже приємно, що дітки з різних областей України та з-за кордону охоче беруть участь у кастингах, адже хочуть виступити саме на нашій сцені, оскільки відмічають високий рівень проекту», - сказала Катерина.

Уже цієї неділі на головну сцену країни вийде зворушливий Іван Старіков, який приїхав за 2 тисячі кілометрів спеціально, щоб заспівати пісню Тіни Кароль, 13-річна Софія Лозіна, яка незважаючи на свій юний вік, вже є композитором та мріє стати всесвітньо відомим музикантом, 13-річна Вероніка Коваль, яка з 7 років ходить на кастинги Голосу. Діти, перший дует у проекті Налиснички Дениса Довірака та Святослава Стефюка, а також 10-річна Данєлія Тулешова, яка лише після року занять вокалом може позмагатися у майстерності з дорослими вокалістами. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофєєва стала блондинкою та просить її не тролити

Нагадаємо, що ведучими Голосу. Діти-4 стали Юрій Горбунов та Катерина Осадча.