«Одруження наосліп» на 1+1: психологиня проєкту Ірина Кириченко розповіла, що таке контрзалежність

«Одруження наосліп» на 1+1: психологиня проєкту Ірина Кириченко розповіла, що таке контрзалежність

Cьогодні, 13 серпня, о 20:15 на телеканалі 1+1 покажуть одинадцятий епізод сьомого сезону шоу про стосунки «Одруження наосліп».

Поділитися:

За правилами проекту телеведучий Даніель Салем та психологиня Ірина Кириченко на основі емоційної, сексуальної і психологічної сумісності підбирають пару одиноким холостякам і холостячкам, які досягли успіху в кар’єрі, але не знайшли особистого щастя.

Головним героєм нового випуску став тридцятирічний власник модного бару  на ім’я Грант.

«Я харизматичний чоловік з гарним почуттям гумору. З дитинства я — лідер. Мені важливо бути першим у всьому, і дівчатам це подобається. Біля мене завжди багато гарних жінок, але у свої тридцять років я досі самотній. На проект прийшов задля пошуку кохання. Я вже давно готовий до серйозних стосунків, хочу дітей та дружину, і причина моєї самотності — я сам. Мій спосіб життя — це безкінечні вечірки. В майбутній обраниці мені важлива жіночність. В першу чергу, завжди звертаю увагу на жіночі руки. Готовий забезпечувати родину на всі 100 відсотків, натомість хочу отримати справжню любов», — сказав Грант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька зізналася, для чого йде на «Танці з зірками»: «Я хочу нарешті не боятися бути в парі»

Його дружиною у проекті стала піаністка на ім’я Дар’я.

«Я вже 10 років живу у Лондоні. Викладаю в університеті, даю концерти. Багато часу я приділила своєму саморозвитку. В мене є дім та гарний автомобіль, але нещодавно я зрозуміла, що мені не вистачає людини, з якою я би змогла розділити своє життя. Я взяла квиток в один кінець і приїхала в Україну, щоб знайти своє кохання. Мені важливо, щоб у мого майбутнього чоловіка був сталевий характер та принципи. Хочу, щоб він був сильним та мужнім, міг брати на себе відповідальність і був лідером у стосунках», —  сказала Дар’я.

 

Одруження наосліп

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці на характер: "Хто ви насправді"

Одна з тем сьомого сезону — це контрзалежість. Психологиня проєкту Ірина Кириченко розповіла, що таке контрзалежність та як її розпізнати.

«Дуже багато людей перебували або чули про співзалежні стосунки. А про те, що існує ще й контрзалежні, знають далеко не всі. Обидва ці поняття беруть початок з досвіду раннього дитинства, але він у кожного різний, відповідно, і поведінка людини інакша. Контрзалежна поведінка справляє на оточуючих враження, що людина сильна, успішна, впевнена в собі, але насправді всередині вона слабка, і постійно відчуває страх близьких стосунків. Такі партнери відчувають себе як риба у воді в побудові кар'єри, бізнесу, а ось з побудовою особистих стосунків у них виникає проблема. На перший план у контрзалежних людей завжди виходить захист. Як тільки стосунки доходять до свідомого вибору, коли потрібно зізнатися в своїх почуттях і переходити на наступний етап зближення, вони зникають з вашого життя без пояснень або поводяться огидно і роблять все можливе, щоб відштовхнути людину, яка представляє "загрозу" їх безпечного світу, і зовсім не звертають уваги на почуття партнера. Ніхто і не здогадується про їхню уразливість, ще б пак — вони прикладають максимум зусиль, щоб приховувати свою вразливість. Такі люди вічно чимось зайняті і з боку здається, що у них все добре, що вони нічого не потребують і ні від кого не залежать. Але чи так це насправді? Якщо озирнутися на всі боки, то може виявитися, що контрзалежних набагато більше, ніж незалежних», — говорить Ірина Кириченко.

Чи зможуть молоді зберегти сім'ю, дивіться вже о 20:15 на телеканалі «1+1».

Нагадаємо, «Одруження наосліп» виходить в ефірі телеканалу вже 6 років поспіль і є власною розробкою телеканалу. У 2012 році проект став переможцем пітчингу ідей, організатором якого була група 1+1 медіа, а в 2013, на C21 / FRAPA Format Award в Каннах, формат увійшов в топ-5 кращих форматів року.