У новому випуску «Одруження наосліп» покажуть, як поводитись у сварці з коханими

Сьогодні о 22:00 на тиждень одружаться «поганий хлопець» з Вінниці та норовлива красуня з Харкова.

Поділитися:

27-річна Настя, ВІП-гість модних нічних клубів і популярних ресторанів, шукає надійного і сильного чоловіка, який стане для неї опорою. Незважаючи на те, що серце дівчини вже було «розбите» в минулих невдалих стосунках, вона відкрита для нових почуттів і готова оточити свого обранця турботою і коханням.

Настя здатна надихнути чоловіка, але вона не така беззахисна, як здається на перший погляд. Вона звикла відкрито озвучувати те, що їй не подобається, - описує характер Насті психолог і ведучий проекту Єгор Тополов.

«Чоловіком» Насті на один тиждень, якого їй підібрали експерти на основі психологічної та емоційно-сексуальної сумісності, стане 28-річний Олександр з Вінниці.

Саша - дуже цікавий, вольовий, мужній і спортивний. У нього складна життєва історія. Його напористий і запальний характер зіграли з ним злий жарт, - зазначає психолог і ведуча Олена Любченко.

Олександр вважає, що в чоловікові головне - сила і характер, тому він з дитинства займається спортом і не раз брав участь у бійках. Але зовнішня черствість чоловіка приховує чутливу натуру - Олександр любить класичну музику і вчиться грати на скрипці. Незважаючи на складний характер, він готовий змінюватись, щоб отримати свій шанс на щасливі стосунки. Олександр шукає розумну і красиву дівчину, яка потребує його захисту і стане для нього другом і підтримкою.

Олександру доведеться навчитися стримувати свій емоційний і запальний характер, а Насті - стати більш м'якою і тактовною, щоб не образити «обранця» своєю прямолінійністю.

Побутові сварки - звична частина життя будь-якої сімейної пари, і вміння правильно себе поводити в них - запорука довговічного шлюбу. Як відзначають психологи проекту, важливо в будь-якій ситуації проявляти повагу до коханих і не дозволяти собі зайвої грубості:

Шлюб - це, перш за все, повага до партнера у своїх вчинках, бажання не образити його, будь-якою дрібницею показати його важливість у стосунках, - розповідає Єгор Тополов про секрети щасливого союзу.

Чи навчаться запальний Саша і прямолінійна Настя поступатися і стримувати свій характер, отримавши ще один шанс на кохання, і як потрібно поводитися у сварках з «другою половинкою», дивіться сьогодні о 22.00 в новому випуску «Одруження наосліп-3».