“Пам’ятаю маму, в якої нирки були опущені, бо вона тягала сумки”: у проєкті “Пісня мого життя” на “1+1 Україна” Tayanna розповіла про те, як ледь не сіла за грати через контрабанду

Пісня мого життя
Щонеділі
Ледь не сіла за грати: Tayanna у "Пісні мого життя" пригадала важку історію дитинства

Tayanna у проєкті "Пісня мого життя" пригадала, як ледь не сіла за грати через контрабанду.

Поділитися:

В неділю на телеканалі “1+1 Україна” показали десятий епізод проєкту Пісня мого життяіз ведучою Катериною Осадчою. За правилами проєкту, зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені.

У десятому епізоді з’явилися співачка Tayanna, хірург-онколог Андрій Безносенко, актор Володимир Горянський та військовослужбовець, письменник та призер "Ігор нескорених" Олександр Терен.

Співачка Tayanna каже, що своєю піснею життя вважає хіт американського рок-гурту Bon Jovi “It's my life”. Ця пісня асоціюється у артистки з вкрай важким періодом її життя, адже вона одного разу врятувала співачку від в’язниці.

“В моєму дитинстві, яке пройшло в Чернівцях, майже всі жінки їздили до Польщі, аби возити товар. В основному це була контрабанда: цигарки, горілка, спортивні костюми, шкарпетки, тобто все що можна було напхати до валізи. Моя мама ще з 2000-х років їздила до Польщі, в нас багатодітна сім’я, нас четверо. Тато залишався з нами, поки мама їздила заробляти гроші. Одного дня настав момент, коли мені потрібно було вступати до університету і це була класна музична академія у Кракові, в яку мене брали безкоштовно за талант. Але в нас не було коштів на життя там. Тоді нам з мамою приходилося їздити і заробляти гроші. Мені тоді було 15 років, ми знову поїхали до Польщі. Пам’ятаю маму, в якої нирки були опущені нижче, ніж потрібно, бо вона тягала ці сумки. Ми приїхали до Пшемисля, виходимо з потягу і якраз того дня був рейд, коли вийшла поліція і забрала всіх з потягу. Нас повезли до відділку. Мені було 15 років, я взагалі не розуміла, що відбувається. Тоді було дуже страшно, мене ще така злість брала: хіба ви не розумієте, що ми їздимо не від того, що нам класно, а тому що нам потрібно заробити гроші, щоб якось жити", — каже Tayanna.

Tayanna

Тоді співачка була за крок до в’язниці, але її врятував спів.

"Нас привезли у відділок. Пам’ятаю, сидить переді мною поліцейський, щось виписує. Я питаю: "Що вам заспівати?". І оскільки я дуже любила Bon Jovi, обрала пісню “It's my life”. І я її заспівала не по-рокерськи, а дуже ніжно зі своєю манерою. Дивлюсь на поліцейського, а він плаче, збирає цей папір і викидає у смітник. Дивлюсь на маму, мама на мене. Ми ті шкарпетки, ті сигарети впаковуємо назад у валізу. Вони паспорти віддали, запитали, куди їдемо і допомогли нам вибратися звідти”, — каже співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "За успіхом завжди стоїть велика робота і великі втрати", — Євген Клопотенко у "Пісні мого життя" поділився щемливим спогадом про дитинство

Нагадаємо, в проєкті “Пісня мого життя” взяли участь ведуча ТСН Соломія Вітвіцька, актор Артемій Єгоров, акторка і телеведуча Ксенія Мішина, співачка Оля Полякова, тренер “Голосу країни” та продюсер Іван Клименко, співачка Наталя Могилевська, спортсмен Жан Беленюк, оборонець Маріуполя Михайло Діанов, гімнастка Ганна Різатдінова і багато інших. Також під час ефірів в студії з’явились молоді сучасні виконавці, які встигли завоювати любов українців. Так під час проєкту на сцені заспівала співачка Лілу45, фіналіст “Голосу країни-11” і військовослужбовець Давід Маскіса, співачка INGRID, блогер Влад Шериф, Otoy, Phil IT і багато інших.

Дистриб'ютором цього форматного проєкту є компанія ITV Studios. Виробництвом проєкту займається команда 1+1 media Big Brave Events на чолі з продюсером Володимиром Завадюком. Партнер проєкту — FILM.UA.

Саундтреком самої програми “Пісня мого життя” стала пісня “Говори” співачки Марти Липчей, і саме завдяки ініціативі Марти в проєкті зʼявилася особлива благодійна рубрика під назвою “Мрія заради життя”. В ній на телеглядачів чекає 10 окремих історій про звичайних людей, які надихають всю Україну. Це історії військових, волонтерів, психологів, а також людей, які були на фронті чи бачили війну на власні очі. В кожному епізоді Марта Липчей та ведуча проєкту Катерина Осадча за підтримки мецената Андрія Мацоли роблять конкретні справи для героїв рубрики – і для них це часто справжні маленькі дива, які допомагають здійснити їхні мрії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль у "Пісні мого життя" пригадала найбільшу поразку на початку кар'єри

Пісня мого життя

Пісня мого життя

Пісня мого життя

Новини по темі