Не пропустіть: Заслужений лікар України Богдан Біль в проєкті "Люди задля життя" на "1+1 Україна"

Люди задля життя
Люди задля життя: не пропустіть на "1+1 Україна" — Заслужений лікар України Богдан Біль

Героєм проєкту “Люди задля життя” про героїв нашого часу став Заслужений лікар України Богдан Біль.

Поделиться:

У масштабному партнерському проєктіЛюди задля життя” телеканал “1+1 Україна” та Schonen продовжують розповідати про героїв нашого часу, які часто залишаються за кадром. Ви дізнаєтеся більше про професіоналів своєї справи — лікарів, які рятують життя українців у складні часи, а також про інноваційні методи у медицині та сфері здоров’я.

В рамках проєкту на вас чекають відео про українських лікарів, які з перших днів війни рятують життя наших захисників і надають їм безоплатну та кваліфіковану допомогу, запроваджують та успішно використовують передові технології та інноваційні методики лікування. 

фортеза шонен

Героєм нового сюжету став хірург-отоларинголог, головний консультант лор-відділення столичної міської лікарні №9, Заслужений лікар України Богдан Біль.

Schonen — це інновації для здоров‘я нації. Schonen – швейцарська торгова марка, бренд інноваційних засобів для здоров’я, що об’єднує продукти, які відповідають найвищим стандартам якості. Ми прагнемо в Європу, але Європа вже давно у нас у швейцарській якості Schonen.

Новости по теме