Де та коли дивитися прем’єру програми “Мосейчук+”

Мосейчук+
Програма Мосейчук + дивитися онлайн - 1+1

Не пропустіть прем’єру авторського проєкту ведучої "1+1 Україна" Наталії Мосейчук.

Поделиться:

Вже цієї пʼятниці, 9 червня, о 21:30 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться премʼєраМосейчук+- авторського проєкту Наталії Мосейчук. У новому проєкті на глядачів чекають відверті історії про українців - людей, які впливають на долю нашої країни, які своїми вчинками рухають країну вперед та визначають її майбутнє. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖНаталія Мосейчук зробить «Вибір серцем» у власній номінації на Global Teacher Prize Ukraine

В першому випуску ведуча “1+1 Україна” відвідає місце, куди нечасто потрапляють журналісти. Це перша точка на шляху перемоги життя над смертю - лікарня імені Мечникова, що розташована в місті Дніпро. Наталія Мосейчук покаже один з днів лікарів з Мечникова, які працюють на своєму фронті та щодня рятують життя цивільних та військових.

Ведуча поспілкується не тільки з легендарним лікарем Сергієм Риженком, який очолює лікарню імені Мечникова, а й з колишнім заступником головного лікаря, а нині начмедом одного з батальйонів Юрієм Скребцем. А також з нейрохірургом та іншими медичними працівниками. Це будуть розмови про історії пацієнтів, які попри все продовжують свою боротьбу за життя, про найстрашніший діагноз для військових, про слова, які навіть досвідченим лікарям найважче говорити близьким пацієнтів, про сьогодення і що чекатиме в майбутньому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУ Львівській лікарні Святого Миколая офіційно відкрили Школу Супергероїв

Дивіться прем'єрний випуск програми “Мосейчук+”на телеканалі “1+1 Україна” вже цієї пʼятниці, 9 червня, о 21:30. Повний випуск програми також можна переглянути на сайті 1+1, YouTube каналі Наталії Мосейчук, на сайті та YouTube каналі ТСН, 1+1 video та Київстар ТБ. Не пропустіть!

Новости по теме