Тиждень прем'єр на 1+1: Повернення Голосу країни та новий Інспектор

Дізнайтеся, що показуватимуть на улюбленому телеканалі з 22 до 28 січня.

Поделиться:

Нагадуємо вам, що дивитися на улюбленому телеканалі цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

Гроші, щопонеділка о 22:15

Гроші – це спецпроект телеканалу 1+1, що розслідує найактуальніші економічні, фінансові та соціальні проблеми країни.  Автори цієї програми приділяють максимум уваги життєвим темам, а журналісти ставлять собі за мету завжди докопуватися до правди. Ведучий програми - Олександр Дубінський.

Інспектор. Міста, щовівторка о 22:10 

Першу інспекцію новий ведучий другого сезону найрезонанснішої прем'єри року Інспектор. Міста проведе в Ужгороді. Які таємниці приховує місто, та чому зйомка обернулась небезпекою для всієї команди? Хто стане ганьбою Ужгорода, а хто - його гордістю? У новому сезоні ведучий не лише проведе інспекції українських міст і оцінить рівень комфорту життя простих українців у кожному з них, а й покаже історію реальних людей, що змінюють нашу країну на краще. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До вас їде Інспектор. Міста: Фото з презентації нового сезону

Одруження наосліп, щосереди о 22:15

Міжнародний сезон реаліті-шоу Одруження наосліп розпочинається! Що чекає на українських наречених: перська пристрасть, єврейська практичність чи грузинський шарм? Улюблені ведучі Олена Любченко і Єгор Тополов вже готові допомогти учасникам створити сім'ю. Саме цей сезон стане рекордним за кількістю іноземних героїв, чиї самотні серця мріють зустріти свою «другу половинку» в Україні. На що ладні піти молодята, щоб зберегти шлюб - дізнайтесь у прем'єрному випуску четвертого сезону

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На 1+1 стартує міжнародний сезон реаліті Одруження наосліп

Міняю жінку, щочетверга о 22:15

На 1+1 стартує тринадцятий сезон сімейного реаліті Міняю жінку. За роки існування проект став одним із найулюбленіших шоу телеглядачів та допоміг покращити стосунки у родинах багатьох українців. Новий тринадцятий сезон розширить кордони проекту. Так, шанс змінитися на краще отримають родини з різних куточків України та Європи: Німеччини, Ірландії, Словенії та Франції. Як відбудеться обмін матусями у прем'єрному випуску програми - дізнайтесь вже у четвер о 22:15. 

Голос країни, щонеділі о 21:01

28 січня о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра восьмого сезону найбільш масштабного вокального проекту України Голос країни, зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, Джамала, яка очікує на первістка, Потап, Тіна Кароль, ведучими – Юрій Горбунов та Катя Осадча. Цікаво, що у восьмому сезоні на учасників проекту очікують нові жорсткі правила: вокаліст, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений одразу залишити сцену без спілкування з зірковими тренерами. Голос країни-8 буде дивувати українців рідкісними тембрами, які команда проекту шукала понад рік. А також головну вокальну сцену країни не омине рекордна кількість зірок українського шоу-бізнесу, які спробують свої сили у якості учасників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На сцені Голосу країни-8 заспіває олімпійська чемпіонка