«Я не відмовляюся від щастя!»: телеведуча Надія Матвєєва зізналася, чи є у неї бойфренд

"Відповідальність і почуття гумору – я обожнюю ці якості у чоловіків!"

Поделиться:

Надію, цього сезону ви стали учасницею «Танців з зірками». Опановувати нові для себе танці – нелегко. Що для вас було найважчим у проєкті?

- Подивися, який у мене на нозі величезний синець, ось це згадка про проєкт! Добре, що взагалі не зламала ногу! Замальовка з проєкту: у коридорі зустрічаємося з Оленою Кравець та Ганною Різатдіновою – у одної болить ребро, у іншої – поперек, у третьої – нога. Але ми всі щасливі від того, що робимо щось незвичне для себе! Мені тішить, що не тільки у мене щось боліло, але й в усіх, тому що на проекті шалене навантаження!

Дехто з учасників й після проекту продовжує займатися танцями. Чи ви продовжите?

- У мене страшна таємниця: я не полюбила танцювати! Може, якщо б довше залишалася на проєкті, то й закохалася б у танці. Я настільки старанно це робила, що у мене було якесь напруження, просто хотілося, щоб настільки було класно, що не отримувала задоволення! Тільки я розслабилася – до побачення, Надіє!

Ви не тільки відома ведуча й вправна танцівниця, але й ще мама дорослого сина. Чи, може, ви вже бабуся?

- Ні! У сина є кохана дівчина, з якою він живе, але вони неодружені.

Чи ви з тих мам, які наполягають на весіллі, на народженні онуків?

- Я не можу сказати, що мені хочеться і весілля, і онуків. Мені просто хочеться, щоб усі отримували задоволення від життя. Онуки - це ніколи не пізно! Все гаразд!

Насправді, і ви офіційно незаміжня, і ніхто поруч з вами ніколи не бачив бойфренда. Але під час вашої мандрівки до Франції цьогоріч, хтось все ж таки залишався за кадром ваших фотографій. Хто ця людина? Чи зайняте ваше серце?

- Я в очікуванні! Я не відмовляюся від щастя! Що стосується моєї подорожі, то це була дружня компанія, у якій були люди з різних країн. Як-то кажуть, нічого особистого, нажаль!

Чи залицяються до вас чоловіки?

- От якби я сказала, що такого не відбувається, як би ви це прокоментували?

Вони бояться відомої жінки…

- От і все! Бояться, напевно…

А як можна завоювати ваше серце?

- Відповідальність і почуття гумору – я обожнюю ці якості у чоловіків! Він має бути відповідальними і з ним іноді має бути смішно!