Алла і Олександра з "Великих перегонів" не заздрять моделям

Алла і Олександра з "Великих перегонів" не заздрять моделям

Учасниці реаліті-квесту "Великі перегони" Алла та Олександра запевнили, що їм нічому заздрити.

Поделиться:

Учасниці реаліті-квесту "Великі перегони" Алла та Олександра Медведєви запевнили, що насправді не заздрять моделям Валерії та Богдані. Про це вони розказали під час онлайн-чату з глядачами на офіційній сторінці каналу 1+1 Vkontakte.

Багато глядачів запитували, чи заздрять мама і донька іншим учасницям "Великих перегонів" - королевам краси зі Львова. На що Алла і Алекс відповіли, що про зазрість й мови бути не може.

"Чому саме ми заздримо? Красі? Так ми начебто не виродки. А про "важке життя в модельному бізнесі" ми знаємо не за чутками, - написали Медведєви. - Мама - професійний режисер-постановник і 20 років працювала в продюсерських центрах як у нас, так і за кордоном, тож внутрішню кухню шоу-бізнесу ми знаємо відмінно".

На думку мами з донькою, у модельному бізнесі прийнято жити за правилом "бачу ціль - не бачу перешкод".

"Відчувається школа модельного бізнесу "бачу ціль - не бачу перешкод". Королева краси - це не професія, це тимчасовий статус", - прокоментували Алла і Алекс.

І щоб остаточно відбитися від звинувачень у заздрості, Алла поділилася лише деякими життєвими досягненнями доньки.

"Закінчивши Європейську академію в Парижі, захистивши державний диплом Франції, Алекс у 18 років стала власницею імідж-салону в Швейцарії (без покровителів), була солісткою "Тодес", та й зараз у неї постійні фотосесії, зйомки. Вона приголомшлива мати, а я бабуся. Так що почуття заздрості нам не притаманне, а якщо нам чогось не вистачає, ми цьому вчимося, а не заздримо))))" - запевнила мама Алла.

Нагадаємо, Алла і Олександра Медведєва провели онлайн-чат з глядачами, де розказали про свої стосунки з іншими учасниками "Великих перегонів", а також про цікаві моменти, які залишилися за кадром.

Так учасниці "Великих перегонів" натякнули, що скоро знову з'являться на телеекранах. Причому заради нового проекту налисо поголилася вже Алла.