День народження Instagram: За ким із ведучих 1+1 стежити у соцмережі

Ведучі 1+1 – щодня публікують в Instagram фото найяскравіших моментів їхнього життя.

Поделиться:

Сьогодні, 6 жовтня, безкоштовний додаток обміну фотографіями Instagram святкує свій шостий день народження.

За перші місяці свого існування Instagram набрав мільйон користувачів. Нині додаток є майже в кожному телефоні. Мільйони людей щосекунди публікують свої фото та відео, оцінюють світлини інших користувачів і пишуть повідомлення своїм підписникам.

У минулому році найбільше «інстафанів» проживали в Одеській, Львівській і Київській областях. Примітно, що українці частіше публікують фото і відео на тему «робота/бізнес», «захоплення», «розваги» та «мода».

Зірки 1+1 – не виключення. Ведучі програм ТСН, «Світське життя», «Сніданок з 1+1», «Сніданок. Вихідний» та «Гроші» активно користуються Instagram.

СОЛОМІЯ ВІТВІЦЬКА

Із Instagram ведучої «ТСН» можна дізнатися, як Соломії ВітвіцькійМосейчук, Падалко, Мазур, Вітвіцька і Бориско зустрінуть параолімпійців в аеропорту вдається поєднувати особисте життя та роботу. Зірка 1+1 часто публікує світлини зі зйомок, фото з відпочинку та світських заходів. Соломія Вітвіцька також не забуває ділитися зі своїми прихильниками фотографіями зі своїм чоловіком.

МАРІЧКА ПАДАЛКО

Ведуча «ТСН», щаслива дружина, мама трьох дітей і спортсменка Марічка Падалко публікує у своєму Instagram сімейні фото та знімки зі своїх тренувань. Марічка Падалко доводить, що успішна жінка – встигає все.

ОЛЬГА ФРЕЙМУТ

Усі, хто хочуть першими дізнаватися подробиці життя Ольги ФреймутСтиліст каналу «1+1» розповіла, як створювались образи Ольги Фреймут для першої фотосесії після вагітності, повинні підписатися на неї в Instagram. Саме завдяки цьому додатку зірка 1+1 часто розповідає про секрети майбутніх випусків «Інспектор Фреймут. Міста», показує світлини чоловіка та дітей, а також ділиться своїми стильними фото.

КАТЯ ОСАДЧА

Ведуча «Світське життя» та «Голос. Діти 3» не уявляє свого життя без зіркових вечірок і подорожей. Катя ОсадчаЯкі сукні Осадча і Джамала вибрали для Best Fashion Awards часто публікує світлини з відомими людьми та особисті фото з відпочинку.

Також в Instagram Каті Осадчої можна знайти фото її сина Іллі, а також світлини на яких зірка без макіяжу. За словами ведучої 1+1, у повсякденному житті вона не любить користуватися косметикою.

ЮРІЙ ГОРБУНОВ

Популярний ведучий 1+1Юрій Горбунов став мером та актор у своєму Instagram ділиться з підписниками найкумеднішими моментами зі знімального процесу та особистими фото з відпочинку.

ДМИТРО КОМАРОВ

Якщо ви думаєте, що ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» публікує лише кадри зі своїх екстремальних зйомок, ви глибоко помиляєтеся. Instagram Дмитра Комарова – це майданчик для збору коштів для важкохворих дітейДмитро Комаров закликає подарувати 9-річній дівчинці можливість дихати, публікації фото зі своїми колегами та, звісно, двоколісним другом – мотоциклом.   

АНАТОЛІЙ АНАТОЛІЧ

Харизматичний ведучий «Сніданок з 1+1» часто публікує в Instagram фото зі знімального майданчика та своїх тренувань у спортзалі. Час від часу Анатолій АнатолічАнатолій Анатоліч: «Існує три складові ідеального весілля, все інше – деталі» ділиться сімейними світлинами – зворушливими знімками з донечками та дружиною. Instagram Анатолія Анатоліча доводить, що зірка 1+1 вміє весело відпочивати та працювати.

МАРИНА ЛЕОНЧУК

Ведуча «Сніданок з 1+1» використовує Instagram, як гарну можливість показати приклад, як треба проводити вільний час. У перервах між зйомками Марина ЛеончукМарина Леончук зізналася, що знову закохана встигає зробити кумедні селфі зі своїми колегами, а у вільний час – займається спортом і гуляє з сином.

ОЛЕКСАНДР ПОПОВ

Ведучий «Сніданок. Вихідний» та популярний актор, який нещодавно зіграв у новому фільмі 1+1 «Століття Якова»Нову роль Олександра Попова назвали найпотужнішою у його акторській кар’єрі, перетворив свій Instagram на райський куточок – Саша Попов часто ділиться зі своїми підписниками найяскравішими моментами свого життя. Ведучий «Сніданок. Вихідний» вдало поєднує в Instagram фото зі знімального майданчика, портрети свого песика та, звісно, селфі.

ВАЛЕНТИНА ХАМАЙКО

Ведуча «Сніданок. Вихідний» в Instagram – новачок. Валентина Хамайко опублікувала перше фото близько шести місяців тому, проте у неї вже є своя армія прихильників. У своєму Instagram ведуча 1+1 ділиться світлинами своїх кулінарних шедеврівЯк приготувати найсмачніше шоколадне печиво: Секрет Валентини Хамайко і сімейними знімками.

ОЛЕКСАНДР ДУБІНСЬКИЙ

Ведучий програми-розслідування «Гроші» у своєму Instagram досить часто публікує селфі та фото свого домашнього улюбленця. У цій соцмережі ведучий 1+1 дозволяє собі пожартувати та навіть трохи побешкетувати.

ОЛЕКСІЙ ДУШКА

Ведучий програми «Життя без обману» публікує в своєму Instagram фото зі зйомок, занять спортомБлог Олексія Душки: вправи, які допоможуть зняти біль у попереку та плечах за 15 хвилин і багато селфі.

Слідкуйте також за офіційною сторінкою каналу 1+1 та «Голос країни/Голос. Діти» в Instagram.

Новости по теме