Ходос відмовилась зніматись із росіянами, а Цимбалару обʼєднала зірок улюблених серіалів заради благодійності: чим українські актори займаються в часи війни

Як з початку повномасштабного вторгнення українські актори задіяні на культурному та інформаційному фронтах - 1+1

З початку повномасштабного вторгнення українські актори активно задіяні на культурному та інформаційному фронтах.

Поделиться:

Щосуботи о 19:30 на глядачів каналу 1+1 Україна чекають серіали з українськими акторами. Вже у суботу глядачі побачать мелодраму “Катерина” за мотивами  однойменної поеми Тараса Шевченка,  22 квітня -  історію доленосного кохання в серіалі “Дівчина з персиками”, а незабаром відбудеться показ мелодрами “Не можу тебе забути”.

З початку повномасштабного вторгнення українські актори активно задіяні на культурному та інформаційному фронтах, а також допомагають збирати кошти для ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми знаємо, що не на це чекав від нас український народ", — Камалія повідомила про розлучення з чоловіком

Валерія Ходос зробила заяву, яку підтримала більшість українських акторів

Акторка Валерія Ходос, виконавиця ролі головної героїні серіалу “Катерина”, трансляція якого відбудеться 15 березня о 19:30 на телеканалі 1+1 Україна, однією з перших заявила, що ні за яких умов не буде зніматись з росіянами. Її підтримали інші українські актори.  Зараз Валерія Ходос долучається до різних зборів, зокрема артистка допомагала збирати кошти для колег, які знаходяться на передовій.

Влад Нікітюк тепер не тільки актор

Влад Нікітюк

Влад Нікітюк, виконавець головної ролі у серіалі “Дівчина з персиками”, який телеканал 1+1 Україна покаже 23 квітня о 19:30,  активно займається волонтерством. Він возив гуманітарну допомогу на Донбас, разом з іншими акторами збирав кошти на карети швидкої допомоги для військових, а також став ініціатором важливого арт проєкту, щоб світ не забував про звірства росіян. Влад організував виставку, де артефакти війни наповнюються зовсім інакшим і новим сенсом. Українські митці з різних куточків України перетворили російські боєприпаси на твори мистецтва. Крім того, було проведено аукціон, де деякі артефакти продали і вдалось зібрати більше ніж 25 0000$ для ЗСУ.

Анастасія Цимбалару обʼєданала акторів з усієї України

Анастасія Цимбалару

Акторка серіалу “Не можу тебе забути”, який можна побачити незабаром на 1+1 Україна, Анастасія Цимбалару разом з чоловіком актором Григорієм Бакланом організували акторський рух – ActLots, де задіяно понад 140 акторів з усієї України. Спочатку це був онлайн-аукціон, де зірки улюблених серіалів продавали власні цінні речі, щоб зібрати необхідну суму для придбання карет швидкої допомоги для військових лікарів.  А потім зʼявились різні заходи, завдяки яким можна було провести час з акторами, а також допомогти зібрати кошти.  Акторам вже вдалось придбати декілька карет швидкої допомоги, пікапи та амуніцію.

Дивіться улюблені українські серіали щосуботи о 19:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча Валентина Хамайко стала жертвою інтернет-шахраїв

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.