Інспектор Фреймут побувала в зоні АТО

Інспектор Фреймут побувала в зоні АТО

До Дня Збройних Сил України, на "1+1" вийде спеціальний випуск проекту "Інспектор Фреймут", присвячений побуту української армії 

Поделиться:

До Дня Збройних Сил України, на "1+1" вийде спеціальний випуск проекту "Інспектор Фреймут", присвячений побуту української армії (3 грудня о 22:30).

Днями Ольга Фреймут відвідала розташування одного з підрозділів, який бере участь у проведенні антитерористичної операції у Донецькій та Луганській області.

До зони проведення АТО авторка програми "Інспектор Фреймут" завітала на численні прохання рідних та близьких бійців.

ся Україна разом з матерями, дружинами, коханими наших захисників дуже переймається тим, як  живуть, чим харчуються, де миються  та перуть одяг бійці нашої армії. Я не могла полишити численні звернення українок та наших захисників поза увагою", -  розповілаОльга.

Ольга Фреймут проінспектувала солдатську кухню, дізналася про норми харчування в армії та спробувала справжній фронтовий суп. Зацікавилась і технічними засобами тилу. Зокрема, військові продемонстрували  принцип роботи автомобільної та прицепної кухні, переносних кип'ятильників. Також телеведуча побувала у розташуванні польового табору, подивилася, як живуть, де сплять і миються солдати та офіцери, оглянула навіть польову пральню.

"Те, що я побачила сьогодні мене вразило і розчулило. Навіть у суворих польових умовах наші чоловіки, воїни залишаються джентльменами. Намагаються дотримуватись особистої гігієни, зберігати порядок там, де вони живуть і сплять",  ‒ зізнається Ольга Фреймут.

Ольга особисто поспілкувалася з багатьма військовослужбовцями і довідалася всю правду про умови в Українській Армії з перших вуст, а також дізналася, на які винаходи здатні рядові солдати, готуючись до зими.

Усі подробиці інспекції польового розташування сил АТО дивіться на каналі "1+1" вже 3 грудня у спеціальному випуску народного проекту "Інспектор Фреймут". Початок о 22:30.

Нагадаємо, "Інспектор Фреймут" - авторське реаліті-шоу Ольги Фреймут. Проект є по-справжньому народним – вибираючи заклади для перевірки, інспектор в першу чергу враховує побажання глядачів.

В ефірі "1+1" реаліті-шоу "Інспектор Фреймут" дивіться щосереди о 22:30. Повтор щонеділі о 12:15

Новости по теме