MONATIK та Время и Стекло розповіли, як пройшли кастинг на тренерів Голосу. Діти

Також тренери вокального шоу зізналися, які прізвиська мали в дитинстві.

Поделиться:

Учора на телеканалі 1+1 відбулася успішна прем’єра четвертого сезону найбільш очікуваного вокального проекту країни Голос. Діти. Зірковими тренерами шоу стали Наталія Могилевська, MONATIK та солісти гурту Время и Стекло Надя Дорофєєва та Позитив, а ведучими – Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров здійснив мрію учасниці Голосу. Діти

В одній із пауз між сліпими прослуховуваннями зірки розповіли, що їм також довелося пройти кастинг, щоб стати тренерами Голосу. Діти.

– Мало хто знає, що ми також проходили кастинг, щоб сидіти в тренерському кріслі. На нас дивилися, як ми реагуємо, що ми говоримо, – розповіла Надя Дорофєєва.

– Я свій кастинг на Голос дуже добре пам’ятаю – це було ніби вчора. Був стілець, який вертівся. Перший раз мене не взяли, я просто був замалим, – поділився MONATIK.

– Тобі пощастило! У нас були стільці, які ми самі повертали, – пригадав Позитив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У команду Время и Стекло потрапила фанатка Дмитра Комарова

А згодом кожен тренер зізнався, яке прізвисько мав у дитинстві. Так, MONATIK ще у школі чув у свій бік таке звернення, як «мохнатик». Позитива називали «мультиком», Надю Дорофєєву – «дрофа», а Наталію Могилевську – «домовина на колесах».  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У команду Наталії Могилевської потрапили троє талановитих вокалістів

Зазначимо, що четвертий сезон Голосу. Діти стартував із високими рейтингами. Так, рейтинг за аудиторією 18-54 (вся Україна) склав 6.2%, частка - 17.8%, за 18-54 (міста 50К +) - 5.8%, частка - 17.8%. Таким чином, прем'єрний випуск програми став лідером у слоті по обом аудиторіям і значно випередив найближчих конкурентів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK взяв у свою співочу команду харизматичний дует