Переможниця Голосу. Діти-4 Данелія Тулєшова розповіла, що допомогло їй перемогти

10-річна співачка поділилася враженнями після вокального тріумфу

Поделиться:

Вчора у фіналі дитячого талант-шоу Голос. Діти Данелія Тулєшова виступила із піснею Florence + The Machine «Spectrum» і ще раз вразила усіх силою свого вокалу. Дівчинка принесла перемогу своєму тренеру MONATIKу, а вже сьогодні вранці  дала перше інтерв’ю у статусі переможниці і розповіла, що відчуває після грандіозного фіналу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK присвятив пісню батькам і оголосив зворушливий флешмоб

- Звідки у 10-річної дівчинки такий дорослий вокал та бачення життя?

- Напевно, цей талант подарований мені Богом. За ним потрібно доглядати, аби він залишався унікальним. 

- Чи відчуваєш ти себе зіркою після перемоги на шоу?

- Я досі не усвідомлюю своєї перемоги. Лише годину тому я повернулася із павільйону. Певно, через приблизно два дні я усвідомлю, що відбулося, коли вже повернуся у школу. 

- Що тобі допомогло стати переможницею?

- Підтримка мами та педагога. Якщо тебе ніхто не підтримує, то важко чогось досягти. Якщо у тебе ніхто не вірить, то для кого це все робити?

- Чи подобалось тобі працювати з MONATIKом?

Я подивилася всі попередні сезони Голосу. Діти. Я мріяла, щоб хоч один тренер повернувся до мене на сліпих прослуховуваннях. MONATIK справді повірив у мене і ділився своїм досвідом. Я пройшла стільки етапів! А коли мене оголосили переможницею він сказав: «Данеліє, ти це зробила!»

- Що MONATIK говорив тобі перед фіналом, аби підбадьорити?

- Він мотивував нас із Ніно і сказав: «Ви повинні завоювати сцену, коли будете виступати, щоб ваш виступ запам’ятали надовго».

- Співати світові хіти - велика сміливість. Де 10-річна мініатюрна дівчинка, яка лише 1,5 роки займається вокалом, її взяла?

- Коли Діма дав мені цю пісню, вона мені дуже сподобалася, але я не знала, як буду її співати. Щоб її переспівати, треба тренуватися не менше 10 год. в день. 

- Що було найскладнішим під час проекту?

- Найважче було у трійці під час боїв. У нас різні голоси. Комусь подобалась пісня, а комусь - ні. Мені дуже пощастило з учасницями поруч. Ми подружилися і змогли гідно виступити. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залаштунки Голосу. Діти: Як маленькі вокалісти готувалися до фіналу