Під час благодійного матчу «Динамо» U16 в Іспанії виступить 13-річна Соня, яка постраждала внаслідок бомбардувань Миколаївщини

Під час благодійного матчу «Динамо» U16 в Іспанії виступить 13-річна Соня, яка постраждала внаслідок бомбардувань Миколаївщини

Вхід на гру для українців буде безкоштовним за умови наявності документа, що підтверджує громадянство України. 

Поделиться:

У пʼятницю, 10 червня, футбольний клуб «Динамо» U16 (футболісти 2006 року народження) проведе благодійний матч за кордоном. Так, підопічні Олексія Дроценка та Павла Чередніченка зіграють в Іспанії проти команди «Л'Успіталет» із Каталонії, що виступає у п'ятому за силою дивізіоні країни – Терсері КІФФ (п'яте місце за підсумками сезону-2021/2022 у групі 5, де виступають 17 команд).

Матч відбудеться у місті Успіталет-де-Лебрегат у Каталонії на стадіоні «Фейха Льарга», початок – о 18:00 за місцевим часом (19:00 за Києвом). Вхід на гру для українців буде безкоштовним за умови наявності документа, що підтверджує громадянство України. 

У прямій трансляції гру можна буде переглянути на телеканалах 2+2 та «Динамо TV», на YouTube-каналах «Динамо Київ» та FootballHub, а також на платформі онлайн-телебачення «Київстар ТБ».

Окрім футбольної гри, на гостей стадіону та телеглядачів чекатиме вже традиційний перфоманс від українських артистів. Зокрема, ведучими заходу стануть кураторка проєкту 1+1 «Здійсни мрію» Олександра Лобода та учасниця минулих перфомансів Michelle Andrade.

Олександра Лобода

DOROFEEVA виконає гімн України, а в фіналі матчу KAZKA заспіває Imagine, що є символом пацифізму, разом з учасницею «Голосу країни» Інесою Грицаєнко

KAZKA

Особливою гостею матчу стане 13-річна Софія Іванова з Миколаївської області, яка постраждала внаслідок бомбардувань рф. Так, коли російські військові обстріляли будинок, в якому мешкає родина дівчинки, уламок снаряда влучив їй у голову. Нині Соня є підопічною благодійного проєкту 1+1 «Здійсни мрію», знаходиться під опікою лікарів з “Охматдиту” і, окрім лікування, тренується грати на гітарі, яку подарували глядачі ТСН. Дівчинка має заповітне бажання — виступити на одній сцені з артисткою DOROFEEVA. Під час гри в Іспанії її мрія стане реальністю — дівчинка акомпануватиме популярній співачці на гітарі. 

DOROFEEVA

Традиційно, організацією виступів та художньою концепцією заходів займалася команда 1+1 media і Департамент великих шоу, режисерами заходу стали TRI Directions — Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська та Марія Григоращенко, які відомі своїми постановками для всесвітньо відомих артистів. 

Michelle Andrade

Матч відбудеться на підтримку українських медичних закладів, які потребують рентген-апаратів С-арки. Орієнтовна вартість одного апарату становить 100 000 доларів. Таке обладнання використовується для операцій під контролем рентгенівського опромінення, таких як вилучення осколків або фіксація кісток.

Допомогти вже зараз можна на сторінці цільового збору платформи UNITED24.

Новости по теме