Після вильоту з "Великих перегонів" Аллу і Олександру підтримують інші учасники

Після вильоту з "Великих перегонів" Аллу і Олександру підтримують інші учасники

Учасниці реаліті-квесту "Великі перегони" Алла і Олександра Медведєви розказали про свої стосунки з іншими парами.

Поделиться:

Учасниці реаліті-квесту "Великі перегони" Алла і Олександра Медведєви розказали про свої стосунки з іншими парами. Виявляється, вони дружать практично з усіма учасниками, а на початку проекту навіть зблизилися з моделями-львів'янками.

Про це Алла і Алекс розказали під час онлайн-чату з глядачами на офіційній сторінці каналу 1+1 Vkontakte.

"Ми дуже здружилися з усіма і навіть з львів'янками по початку, але особливо ми близькі зі слідчими, анастезіологами, "бабусями", "ромашками" (харків'яни). Зараз нас дуже підтримують "закоханi" і Яша з татом", - написали мама з донькою.

Учасниці "Великих перегонів" зізналися, що також нудьгують за акторами Анею і Романом. Але найтісніші стосунки у них склалися все ж з Костянтинтом та Яшею.

"Яша з Костиком нас теж здивували, вже в записі, але ми постійно в тісному контакті", - зізналися Алла і Алекс.

"Всі наші, ми вас любимо і ми щасливі, що Боженька нас звів з вами у "Великих перегонах", - написали учасниці, які вже вибули з проекту.

Нагадаємо, Алла і Олександра Медведєва провели онлайн-чат з глядачами, де розказали про те, як "Великі перегони" змінили їх життя, а також про цікаві моменти, що залишилися за кадром.

Так учасниці "Великих перегонів" натякнули, що скоро знову з'являться на телеекранах. Причому заради нового проекту налисо поголилася вже Алла.