«Сніданок з 1+1» та «Твій день» оновили власний рекорд телеперегляду

«Сніданок з 1+1» та «Твій день» оновили власний рекорд телеперегляду

3 серпня «Сніданок з 1+1» та «Твій день» оновили власний рекорд телеперегляду.

Поделиться:

За аудиторією 18-54 (50+) частка «Сніданку з 1+1» склала 20.7%. 

Випуск подивилося 1,38 мільйони українців (охоплення за аудиторією 4+ (Укр.)). Ведучими випуску були Людмила Барбір та Руслан Сенічкін. 

До ранковому шоу ексклюзивно після повернення з Токіо завітала бронзова призерка Олімпіади Еліна Світоліна, яка розповіла подробиці участі у змаганнях. Також глядачі 1+1 дізналися,  які обмеження можуть бути для невакцинованих громадян та на скільки в Україні планують збільшити виплати при народженні дитини. А режисерка Катерина Царик у студії «Сніданку з 1+1» розповіла про концепцію головного концерту до Дня незалежності України.

У свою чергу, за аудиторією 18-54 (50+) частка «Твій день» склала 10.0%.  Випуск подивилося 1,44 мільйони українців (охоплення за аудиторією 4+ (Укр.)). Ведучими випуску були Руслана Писанка, Влад Яма та Ірина Ванникова.

Протягом ефіру ведучі обговорювали актуальні теми. Глядачам розповіли, як захиститися від негативного впливу магнітних бур та чи безпечно зараз летіти туристам у Туреччину. Окрім того, до студії завітав гуморист та учасник нового сезону «Танців з зірками» Іван Люлєнов, який розповів, чим дивуватиме глядачів на паркеті. Також шеф-кухар Євген Клопотенко у прямому ефірі приготував пасту та запечену кукурудзу. 

Окрім того, телеканал 1+1 став лідером дня з часткою 9.4% (6:00-26:00) за аудиторією 18-54 (50+).

Показники розраховані на основі попередніх даних. Дані дослідження ТБ аудиторії належать ІТК; оператор панелі – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом 1+1. Детальніше по показникам та визначенням цільових аудиторій у глосарії ІТК.

Новости по теме