Стали відомі дати прем’єр проектів «1+1» у новому телесезоні

Із 6 лютого на каналі 1+1 стартує тиждень прем’єр.

Поделиться:

Новий телесезон на «1+1» розпочався з успішної прем’єри сьомого сезону вокального шоу країни «Голос країни», а з 6-го лютого в ефір повертаються довгоочікувані та улюблені глядачами телепроекти.

Щопонеділка о 22:00 у нових випусках спецпроекту «Гроші» будуть вестися розслідування найактуальніших економічних, фінансових і соціальних проблем країни.

Автори програми приділяють максимум уваги акутальним темам, а журналісти ставлять за мету завжди докопуватися до правди. Ведучий шоу – Олександр Дубінський.

Щовівторока, з 7 лютого, о 22:00 у першому випуску другого сезону реаліті-шоу «На ножах» ведуча Ольга Фреймут разом з одним з найуспішніших рестораторів України Дімою Борисовим рятуватиме заклади харчування від краху, а їхнім командам допомагатиме вирішити проблеми та конфлікти.

У новому сезоні Діма Борисов ще більше уваги приділить питанням фінансової успішності закладів та поділиться цінними порадами зі свого досвіду.

Зовнішній вигляд ресторанів вдосконалюватимуть уже відомі глядачам дизайнери інтер’єру Олександр і Володимир Юдіни. Надихатимуть героїв на зміни в собі, колективі та бізнесі історії ресторанів, які стали прибутковими та відвідуваними після участі в першому сезоні проекту.

Щосереди, з 8 лютого, о 22:00 на телеекрани повернеться реаліті-шоу «Одруження наосліп», яке дає ще один шанс на кохання чоловікам і жінкам з негативним досвідом стосунків.

За умовами проекту, герої беруть шлюб з людиною, яку їм підбирають експерти на основі психологічної та емоційно-сексуальної сумісності. У третьому сезоні в команду експертів увійдуть психологи Олена Любченко та Єгор Тополов, які не тільки консультуватимуть учасників, але і виконуватимуть роль ведучих.

Вони допоможуть героям зрозуміти причини, які заважають їм побудувати щасливі стосунки та дадуть поради «молодятам» і телеглядачам, що потрібно змінити у собі, щоб покращити відносини з коханими.

В третьому сезоні героям ще до першої зустрічі потрібно буде обрати подарунок своїй «половинці», не знаючи її характеру. Крім того, «молодята» матимуть нагоду перевірити один одного на наявність важливих якостей, вигадавши цікаві випробування. 

Всі герої шоу отримають партнера, про якого давно мріяли, та чи будуть вони готові змінюватись заради стосунків, дізнаємося 8-го лютого.

Щочетверга о 22:00, починаючи з 9 лютого, найпозитивніше романтичне реаліті-шоу «4 весілля» вже вшосте дивуватиме глядачів неочікуваними сценаріями весіль на будь-який смак та бюджет.

За умовами проекту, чотири наречені по черзі змагатимуться в умінні якнайкраще організувати весільну церемонію та оцінюватимуть весілля одна одної за кількома критеріями: краса сукні, оригінальність місця проведення, різноманітність меню та загальне враження від свята.

Переможниця отримає весільну подорож до теплої країни. Запеклі «весільні битви» учасниць та цікаві ідеї для проведення найочікуванішого дня у житті дівчини телеглядачі зможуть переглянути вже з 9 лютого.

У четвер низку прем’єр на «1+1» завершить п’ятий сезон суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу», який стартує 9 лютого, проте о 23.00. У рамках проекту запрошені в студію політики, керівники відомств та експерти  в прямому ефірі обговорюють найбільш актуальні теми тижня і відповідають на незручні запитання ведучих і телеглядачів. 

Глядачі в студії – це соціологічна вибірка з усієї України. Разом з експертами вони можуть реагувати на обговорення в студії, голосуючи і відповідаючи на запитання, поставленні на початку програми.  Ведучі ток-шоу –  Наталія Мосейчук та Сергій Іванов.

Крім того, в понеділок, 6 лютого, на екрани повернеться найпопулярніший серіал останніх років на українському телебаченні «Останній москаль». У двох сезонах «файної патріотичної комедії» розповідається про пригоди московського мажора в глухому закарпатському селі.

За сюжетом через економічні махінації батька москаль Валєра змушений ховатися від російської мафії далеко й високо в українських Карпатах у свого дядька Івана. Однак через давній конфлікт братів Іван зовсім не радий племіннику, але під тиском односельчан дозволяє йому залишитися.

Тепер або з Валєри вдасться зробити гуцула, або хлопцю доведеться піти. Головні ролі у серіалі зіграли Ігор Скрипко, Юрій Горбунов, Галина Безрук та Володимир Горянський.

Повтор першого і другого сезону «Останнього москаля» транслюватиметься на «1+1» щотижня з понеділка по четвер о 21:00.

Новости по теме