Прем'єра на телеканалі "1+1 Україна": дивіться турецький серіал "Невірний"

Прем'єра: телеканал 1+1 Україна покаже турецький серіал "Невірний"

Чи зможе Асіє подолати ревнощі та зберегти родину? Зустрічайте прем'єру на 1+1 Україна!

Поделиться:

27 березня о 17:10 на телеканалі 1+1 Україна відбудеться прем’єра турецького серіалу “Невірний”(Sadakatsiz), який є адаптацією відомого британського серіалу “Доктор Фостер” та знімався у Стамбулі. В основі сюжету лежить історія зради та помсти в подружній парі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці обрали свій улюблений турецький серіал: результати опитування

Головна героїня на ім’я Асіє — лікарка, батьки якої загинули у автокатастрофі, коли вона була маленька. Асіє має чоловіка Волкана, родина та друзі якого замінили їй рідних людей. Вона дуже кохає свого обранця, але після того, як знайшла на шарфі коханого пасма чужого жіночого волосся, в її серці оселилася недовіра. Жінка раз за разом прокручує у голові сценарій того, що вона буде робити у випадку, якщо чоловік їй зраджує. Але навіть не може уявити, з якими труднощами їй доведеться зіткнутися у найближчому майбутньому. Асіє розуміє, що живе в павутині брехні, а коли спливають подробиці зради, її життя руйнується і вона присвячує себе помсті.

Серіал "Невірний" на 1+1

В головних ролях — Джансу Дере, Джанер Джиндорук, Меліс Сезен. Серіал був номінований на 7 нагород премії «Золотий метелик-2021» у номінацях “Найкращий серіал”, “Найкраща акторка”, “Найкращий сценарій” та інші, а також у двох номінаціях цієї же премії у 2022 році. Серіал було адаптовано у декількох країнах серед яких Велика Британія, Франція, Індія, Південна Корея, Філіппіни та інші.

Чи зможе Асіє подолати ревнощі та зберегти родину? Дивіться вже 27 березня на телеканалі 1+1 Україна.

Для того, щоб 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Серіал "Невірний" на 1+1 Україна