Тренери "Голосу країни" про відбір: "Жахливо важко відмовляти"

Тренери "Голосу країни" про відбір: "Жахливо важко відмовляти"

Позаду лише перший етап "сліпих прослуховувань" грандіозного вольного шоу "Голос країни. Перезавантаження", а зіркові тренери уже шкодують, що не встигли на тиснути червону кнопку

Поделиться:

Позаду лише перший етап "сліпих прослуховувань" грандіозного вольного шоу "Голос країни. Перезавантаження", а зіркові тренери уже шкодують, що не встигли натиснути червону кнопку на комусь з учасників. Визнають, що правила шоу дійсно дуже жорсткі.

"Жорсткі дуже умови. Якщо ти не натискаєш на цю червону кнопку, то уже все, людина йде додому, - каже Тамара Гвердцителі. - Треба аргументувати чому "ні". Треба знаходити слова, щоб не образити і не ранити душі молодих артистів".

"Якщо є правила, то треба за ними жити або міняти правила. Чи я шкодував, що на когось не натиснув кнопку? Мабуть, на цього молодого чоловіка з Казахстану", - розповідає Святослав Вакарчук, згадуючи про учасника з Караганди.

"Коли він заспівав свою казахську пісню, з'явився відкритий і заворожуючий голос, то всі били себе кулаками в груди, чому ж не натиснули кнопку. Але все, час пішов", - згадуючи того ж Калджана Темірбаєва, каже Сергій Лазарєв. - Жахливо важко відмовляти. Не думав, що буде так тяжко".

Нагадаємо, що 2 березня відбувся перший етап "сліпих прослуховувань" четвертого сезону "Голосу країни". Зіркові тренери обрали перших 8 учасників у свої команди. Другий ефір програми "Голос країни. Перезавантаження" відбудеться наступної неділі о 20:15 на 1+1.