Українці слухають українське: чарт Apple Music ТОП 100 Україна очолює 8 українських треків

Чарт Apple Music ТОП 100 Україна очолює 8 українських треків
Pixabay

Найпопулярніші треки в Україні створені українськими артистами!

Поделиться:

У зв'язку з війною, яку розпочала проти України росія, українські артисти записували багато патріотичних треків, які підіймають патріотичний дух та підбадьорюють в складний час. Голова підкомітету з питань музичних індустрій Олександр Санченко повідомив, що чарт Apple Music ТОП 100 Україна очолює відразу 8 українських треків!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли "Євробачення-2022": точна дата двох півфіналів і коли виступає Україна

На першому місці трек від Мюслі UA "Вова, *баш їх **ть". Далі — одразу дві пісні цьогорічних представників України на "Євробаченні-2022" Kalush Orchestra: трек "Stefania", з якою гурт буде виступати на сцені в Турині, а також трек "Додому", записаний разом із Skofka. 

В ТОП 10 також увійшли "Ой у Лузі Червона Калина" від The Kiffness та Андрія Хливнюка, "Доброго вечора" PROBASS ∆ HARDI, яка наразі є дуже популярною у соцмережі TikTok, «Буде весна» Макса Барських, пісня Один в каное "У мене немає дому", а також трек Jerry Heil "Пошта".

Apple Music ТОП 100 ФОТО: Олександр Санченко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення-2022: стало відомо, під яким номером виступатиме Kalush Orchestra від України у першому півфіналі

Олександр Санченко прокоментував:

Це все дуже круто, проте, вважаю, що наших треків має бути ще більше! Тому особисто робитиму усе для того, щоб зберегти цю тенденцію, спонукати українських музикантів писати нові хіти та, нарешті, позбавити наш аудіовізуальний простір від будь-якого російського контенту, який ще деякий час назад з'являвся в наших чартах. Все буде Україна!

Новости по теме