Володимир Зеленський приїхав на роботу без одягу

Чесному президенту довелося виконувати свою обіцянку.

Поделиться:

23 жовтня на «1+1» відбудеться прем'єра серіалу студії «Квартал 95» «Слуга народу. Від любові до імпічменту» про чесного президента Василя Голобородька.

В рамках промо-кампанії комедії на телеканалі «1+1» вийшов відеоролик, в якому виконавець головної ролі Володимир Зеленський їде на велосипеді без одягу. За сценарієм, Василь Горобородько пообіцяв приїхати на роботу голим, якщо курс долара не впаде до восьми гривень. Наступного дня чесному президенту довелося виконувати свою обіцянку

Нагадаємо, в серіалі «Слуга народу. Від любові до імпічменту» телеглядачі побачать кілька ліній кохання і ближче познайомляться з родиною президента Василя Голобородька - його батьками (Наталія Сумська і Віктор Сарайкін) і сестрою (Катерина Кістень). Зміни також торкнуться команди Президента - у народного обранця з'явиться радник. Крім того, в серіалі буде відображена актуальна тема безвізу. Сюжет нових 24 серій пов'язаний з подіями, показаними в повнометражному фільмі «Слуга народу», прем'єра якого відбулася на «1+1» в День незалежності України. Так, в новому сезоні телеглядачі побачать пригоди Президента і колишнього Прем'єр-міністра, які передували подіям повнометражного фільму, а також - продовження цієї історії. Зйомки другого сезону серіалу проходили в Києві і області, зокрема, глядачі зможуть побачити столичні краєвиди - Києво-Печерську Лавру, парки «Мамаєва Слобода» та «Київська Русь», а також Межигір'я.