Володимир Зеленський розповів, чи чекати на четвертий сезон Ліги сміху

У Києві відбулися зйомки півфіналів Ліги сміху

Поделиться:

У півфіналах улюбленого розважального шоу Ліга сміху за право виходу у фінал змагалися три команди. За правилами проекту лише одна команда могла перемогти у півфіналі, однак судді вирішили дещо змінити. Хто із шести команд пройшов далі - дізнаємося зовсім скоро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Веселі вихідні: Як пройшли прем’єри нових гумористичних шоу

Вперше ведучий Володимир Зеленський оголосив, що глядачам слід чекати на четвертий сезон Ліги сміху. За традицією він розпочнеться в Одесі наприкінці січня. А поки що ми маємо нагоду насолоджуватися яскравими номерами улюблених учасників Ліги сміху і сміятися від душі. 

Тема першого конкурсу із двох днів зйомок - «Полотно на власну тему». Команди мали можливість самостійно вирішити, про що розповісти у своєму номері. Темою другого дня став «Театр із зіркою», а у третьому конкурсі учасники отримали завдання не лише вдало жартувати, а й станцювати. Крім того, глядачів розважили музичні батли за участю гуртів ТНМК та MOZGI.

Першого дня збірна з Хмельницького «Відпочиваємо разом» продемонструвала танцювальний конвеєр на весільній кухні. Оля Полякова кинула весільний букет прямо у глядацький зал. У команді Олени Кравець відбулися зміни в складі, і тепер їх команда буде називатися «Тріо різні і ведучі». Тренер збірної з Вінниці Юрій Горбунов виступив у ролі ведучого прогнозу погоди. 

У другий день боротьба загострилася. За місце у фіналі змагалися найсильніші - львів’яни «Загорецька Л.С.», «Крупа» з Дніпра і «Стоянівка» з Молдови. 

Під час останніх виступів жартівники дивували та веселили усіх на повну: тренер Сергій Сивохо перетворився в Форреста Гампа, а Юрій Горбунов став героєм номеру про Шерлока Холмса. 

Тренери виступали зі своїми командами лише у першому конкурсі. В усіх театральних постановках були задіяні зірки українського шоу-бізнесу: Тіна Кароль, Даша Астаф'єва, Дмитро Комаров, Леся Нікітюк, Юрій Ткач і Олексій Завгородній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Кравець показала, як підросли її двійнята