Время и Стекло: «За нашими спинами виступали майбутні супер-мега-зірки»

Тренери Голосу. Діти розповіли, чому у їхньому кріслі більше сили.

Поделиться:

Роль тренерів масштабного вокального шоу Голос. Діти — новий досвід для гурту Время и Стекло. Результати роботи Наді Дорофєєвої та Позитива з 12-ма юними співаками ви побачите вже цієї неділі о 21.00 під час «вокальних боїв». Наразі ж гурт поділився з 1plus1.ua своїми гарячими враженнями від проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда Время и Стекло першою набрала 12 учасників

Які емоції вирували всередині вас під час вибору вокалістів до своєї команди?

Надя: Ми у захваті від дітей. Можу спокійно сказати, що наше музичне майбутнє в надійних руках. За нашими спинами виступали майбутні супер-мега-зірки не лише України, а й світу. Діапазони були неймовірні, харизма шалена.

Як вам працюється в особливому подвійному кріслі?

Позитив: Діти дуже сильні, тому важко робити вибір – особливо коли наші погляди не збігаються. Неймовірно складно натискати на цю червону кнопку.

Надя: Єдину кнопку! (усміхається). У нас уже виникало чимало ситуацій, коли моє серце говорило «так», а потім я поверталася до Позитива і бачила його сповнені сумнівів очі. Коли дитина співає, ми не можемо голосно обговорити її виступ. Тож по очах один одного маємо прочитати – так чи ні.

Позитив: Ми, до речі, не вигадали жодних знаків! Попри все намагаємося не сваритися, хоча не завжди вдається стриматись. У будь-якому разі ми одна команда.

Надя: Мені здається, що в нашому кріслі вдвічі більше сили. Я бачу, як дітки реагують: «Ага, їх двоє! Отже, це подвійна турбота». Нам приємно, що так багато дітей обирали саме ВиС, навіть коли до них розверталися всі три крісла.

У чому перевага команди вокалістів ВиС?

Позитив: Ми дуже хочемо проекспериментувати з учасниками нашої команди, зробити якісь нові відкриття для них і для нас.

Надя: Мета нашого гурту на цьому проекті – підтримати дітей, спрямувати їх у модне та, звісно, душевне русло.