Як побороти надмірну самовпевненість заради сімейного щастя

Як зрозуміти, що ваш партнер має серйозні наміри?

Поделиться:

У новому випуску Одруження наосліп шанс побудувати щасливі стосунки отримали «перський принц» Шон та «ідеальна жінка» Євгенія. Шон досить самовпевнений та не звик йти на компроміс. Чоловік мріяв зустріти вродливу, веселу та розумну дівчину, з якою ніколи не буває сумно. А Євгенія понад усе хоче створити родину і готова бути поруч зі своїм чоловіком у будь-якій ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому чоловіки йдуть від «хороших дівчаток»?

Побачивши свою наречену, Шон захотів закохати дівчину в себе і був впевнений, що йому це легко і швидко вдасться. Він навіть заключив із другом парі.

Шон дуже епатажний. Це його імідж. Я можу точно сказати, що при першому знайомстві Женя йому сподобалась, - зауважує Олена Любченко. 

У перші дні знайомства Шон поводився досить відверто і намагався зблизитись із своєю нареченою. Чоловік замовив фотосесію і хотів зробити кілька пікантних кадрів із Женею, проте жінці його ідея не сподобалась.

Мені здається, Шон занадто наполегливий. Він знайшов привід доторкнутися до Жені, якось фізично до неї наблизитись. Втім чи дійсно ці намагання зблизитись мають серйозні наміри? - коментують ситуацію психологи. 

Під час проживання із своїм новим чоловіком Женя багато часу провела перед екраном свого телефону. Однак Шон цим не переймався. Його не турбувало, що дружина не зосереджена на побудові сімейних стосунків. 

Через декілька днів Шону здалося, що їх стосунки із Євгенією стали теплішими, проте згодом чоловік дізнався, що його нова дружина підтримує спілкування з колишнім нареченим. Шон вирішив не обговорювати із Женею це питання і зважився підкорити серце дівчини. 

Не зважаючи на всі старання Шона, Женя прийняла рішення повернутися до свого колишнього нареченого. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому дорослі люди тікають від стосунків?