"Перемогою це все не зупиниться", — Кирило Буданов у спецпроєкті "Рік. За кадром" назвав складні виклики, які чекають на Україну після перемоги

Рік. Харківщина
Кирило Буданов назвав складні виклики, які чекають на Україну після перемоги — "Рік. За кадром"

Начальник ГУР МО Кирило Буданов розповів, що таке перемога для України та що робити з жителями окупованих протягом 9 років територій.

Поделиться:

У пʼятницю, 19 травня, о 21:30 на телеканалі 1+1 Україна вийшов четвертий випуск спецпроєкту Дмитра Комарова "Рік.За кадром". У ньому начальник головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов розкриває військові таємниці, які вже можна озвучувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про що пишуть діти у листах Залужному та як це мотивує військових: Валерій Залужний у проєкті "Рік. За кадром"

Що таке перемога для України

Під час бесіди з Дмитром Комаровим керівник ГУР МО розповів, якою бачить перемогу для України:

"Для нас вона чітко окреслена. Це повернення адмінкордону станом 1991 рік. Може бути ситуація, при які не буде ніякої капітуляції нікого, проте ми повернемо свої кордони".

Рік. За кадром Кирило Буданов - 1+1

Що буде з росією

На думку Кирила Буданова, росія видозміниться у майбутньому. Не виключено, що від неї відокремляться деякі регіони.

"Росія одностайно видозміниться. Чи з'являться там нові державоутворення? З'являться, і росіяни чудово про це знають. Чим більше поразок зазнає російська федерація, тим швидше почнеться процес її видозмінення. Не потрібна росія світу в такому вигляді, в якому вона є зараз".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми знаємо, що потрібно для того, аби звільнити Крим, Луганську та Донецьку область, але...", — Валерій Залужний у проєкті "Рік. За кадром"

Про плани після перемоги України

Кирило Буданов поділився з Дмитром Комаровом, що планує робити після перемоги. В першу чергу він відвідає рідне для себе місто Севастополь в Криму.

"Я вважаєю, що це моє рідне місто. Я народився в Києві, проте все дитинство моє пройшло там". 

Також начальник ГУР МО зауважив, що після військової перемоги робота не закінчиться:

"Перемогою це все не зупиниться. Нас чекає досить складний етап. Він буде багаторічним. Фактично реінтеграція наших територій. Бо, вибачте, ми зараз отримуємо плюс 3 мільйони населення, яке 9 років жило під російською пропагандою. Це люди вже із зовсім іншим сприйняттям світу. Це не буде так легко, як здається. День перемоги буде. Він буде чітко окреслений, а далі піде досить важка робота. І це займе тривалий час. Нам потрібно буде видозмінювати економіку, передивитися бачення нових альянсів і союзів, які створяться для нової архітектури безпеки в світі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми будемо в НАТО, навіть не сумнівайтеся": Олексій Резніков в спецпроєкті Дмитра Комарова “Рік.За кадром” розповів про майбутнє України, про свою сімʼю та перемовини в білорусі

На питання, що робити з жителями окупованих протягом 9 років територій, Буданов відповів:

"Це люди з видозміненою психікою. Це навіть не ідеологія. Тих, кого можна, треба перевиховувати".

Дивіться повний випуск спецпроєкту Дмитра Комарова "Рік.За кадром"!

Новости по теме